Καλμαζίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε"

Καλμαζίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε"

Gazzetta team
Καλμαζίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε"

bet365

Ο νταμπλούχος Γιάννης Καλμαζίδης εξήγησε με δηλώσεις του τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά. Ο πετυχημένος τεχνικός έριξε την ευθύνη στον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου γι' αυτή την διακοπή στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο " Αθλητικό Μετρόπολις" αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
"Δεν φεύγω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι ζήτησα πολλά, βγήκαν κάποια νούμερα προς τα έξω. Είναι εύκολη δικαιολογία, αλλά δεν είναι έτσι. Ζήτησα αυτά που δικαιούται ένας προπονητής, χωρίς υπερβολές. Η διαφορά μας ήταν 2-3 χιλιάδες ευρώ. Ήταν πρόφαση, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αυτό εισέπραξα εγώ. Και του χρόνου, δεν θα είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή, απ΄ αυτά που θα έδινε σε μένα", είπε στο αρχικά, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Το θέμα είναι πως από νωρίς εισέπραξα το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, ακόμη και μέσα στη σεζόν! Ακόμη και μετά το Κύπελλο, είχαμε κάποια συμβάντα, εγώ δεν θέλω να δέχομαι κάποιες παρεμβολές στη δουλειά μου. Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ και μάλλον αυτό δεν άρεσε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εντάσεις, καμιά φορά προκύπτουν θετικά από τις εντάσεις, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Είμαι πικραμένος, θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι.

Μίλησα με τον πρόεδρο πριν ένα μήνα και σήμερα μου πήρε τηλέφωνο. Και να εξοφλούμε τα χρωστούμενα. Γιατί ακόμη υπάρχουν οφειλές. Γεμίσαμε το Παλατάκι τόσες φορές, δεν είναι σωστό να μας χρωστάνε δύο μισθούς"

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα