«Ντου» με Βραζιλιάνους ο Παναθηναϊκός (vid)

«Ντου» με Βραζιλιάνους ο Παναθηναϊκός (vid)

Φώτης Καρακούσης
«Ντου» με Βραζιλιάνους ο Παναθηναϊκός (vid)

bet365

Σάμπα θα... χορεύουν στην Κυψέλη από τη νέα χρονιά, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί με τον 27χρονο διαγώνιο Γουίντσον Φερέιρα και τον 25χρονο ακραίο Ούγκο Γκιμαράες.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό να προτιμούσαν την πολιτική των χαμηλών τόνων, ωστόσο οι κινήσεις γινόντουσαν και μάλιστα πολύ μεθοδικά, σε σημείο ήδη να έχουν φτιάξει τη νέα ομάδα για την ερχόμενη χρονιά. Και την έφτιαξαν καθώς μετά τους Μαρούλη και Κανέλλο, έφτασαν σε συμφωνία με δύο Βραζιλιάνους. Ο λόγος για τον 27χρονο διαγώνιο Γουίντσον Φερέιρα (φωτό) και τον 25χρονο ακραίο Ούγκο Γκιμαράες.

Διεθνής με το Λίβανο ο διαγώνιος

Όσον αφορά τον 27χρονο διαγώνιο, γεννήθηκε στο Ρεσίφε, έχει ύψος 1.98 και έχοντας πάρει την υπηκοότητα του Λιβάνου, αγωνίζεται με την συγκεκριμένη χώρα. Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στο πρωτάθλημα του Λιβάνου, κατακτώντας το το 2014. Και όταν λέμε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μη νομίζετε πως είναι κάτι απλό, μιας και έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Ντένις, ο Μέσαρος και πολλοί, ενώ φέτος πήγε στα πλέι οφ και κατέκτησε τον τίτλο ο Ερνάντο Γκόμεζ, αφού πρώτα είχε πάρει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Στα συν του νέου διαγώνιου του Παναθηναϊκού είναι το άλμα, καθώς κάνει επίθεση από τα 3.57 και μπλοκ στα 3.42, έχοντας έφεση και στο σερβίς.

Από Λαμία ο έτερος Βραζιλιάνος του «τριφυλλιού»

Ο δεύτερος Βραζιλιάνος του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρώην ακραίος της Λαμίας Ούγκο Γκιμαράες. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν παίκτη που με τα χρώματα της Λαμίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας σε 17 αγώνες 214 πόντους. Ο νέος ακραίος του Παναθηναϊκού κάνει επίθεση από τα 3.50 και μπλοκ από τα 3.30, ενώ είναι καλός και στην υποδοχή.

Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» είναι γεννημένος στις 4/7/1990, έχει ύψος 1.98 και όπως αναφέραμε τα πήγε πολύ καλά με την Λαμία, παίρνοντας έτσι την θέση του Κουκ στα άκρα του «τριφυλλιού».

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχοντας κλείσει τις θέσεις της πάσας, του κέντρου, του διαγώνιου και του ενός ακραίου, φορτσάρει για λίμπερο, ενώ έχει δώσει μεγάλο βάρος και στην παραμονή του Θανάση Πρωτοψάλτη με τον παίκτη να έχει και άλλες προτάσεις από ομάδες εκτός αλλά και εντός συνόρων.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα