Παραίτηση Παλιόπορτα και αλλαγή σελίδας σε Φοίνικα

Gazzetta team
Παραίτηση Παλιόπορτα και αλλαγή σελίδας σε Φοίνικα

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Παλιόπορτα θα πορευθεί από εδώ και πέρα ο Φοίνικας Σύρου μετά την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο αλλά και την διοικούσα επιτροπή του ΤΑΑ.

Αλλαγή σελίδας στον Φοίνικα Σύρου με τον Δημήτρη Παλιόπορτα να παραιτείται και τους νησιώτες να ετοιμάζονται για την διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησης έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα την 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00 μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου Αντώνη Ρούσσου, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης την παραίτηση του Προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα απο την διοικούσα επιτροπή ΤΑΑ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του ,για προσωπικούς λόγους , και σύμφωνα με το καταστατικό του καλεί

τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28.6.2015 και ώρα 11:00 στο φουαγιέ του Κολυμβητηρίου Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης:

α.Απολογισμός δράσης απερχόμενου ΤΑΑ

β. Οικονομικός απολογισμός ΤΑΑ

γ. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής ΤΑΑ

δ. Εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής ΤΑΑ για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο με τα αυτά θέματα ημερησίας διάταξης και ώρα 19:00».

«Αισιοδοξία για τη νέα εποχή»

Με νέο του δελτίο Τύπου στον Φοίνικα Σύρου εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γύρισμα νέας σελίδας για το «Πειρατικό» την αγαπημένη ομάδα βόλεϊ της Σύρου, σηματοδοτεί η απόφαση του Προέδρου και σπουδαίας προσωπικότητας για την ιστορία του Συλλόγου, Δημήτρη Παλιόπορτα, να παραδώσει τη σκυτάλη του Τ.Α.Α. σε νέα ηγεσία ,ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα με διαφορετικό ρόλο.

Τα δεδομένα αυτά σηματοδοτούν την εγκαθίδρυση νέου μοντέλου λειτουργίας του συλλόγου που, σε πολλά σημεία, εφαρμόστηκε και φέτος, το οποίο μοντέλο επαφίεται στην ουσιαστική πλέον συμμετοχή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, των παραγωγικών τάξεων του νησιού υπό το συντονισμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και στην αποδεδειγμένη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και στη συμμετοχή κάθε συμπολίτη μας που αγαπάει την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα εκφράζει την ικανοποίησή του καθώς οι πρώτες ενδείξεις και τα μηνύματα συλλογικών φορέων και φίλων της Σύρου αποπνέουν αισιοδοξία, δίνοντας αμέριστη στήριξη σε αυτή την νέα εποχή που εγκαινιάζεται για την ομάδα που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης σε όλους τους Συριανούς με την υπόσχεση να διεκδικήσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα