Κίνηση τίτλου με Κουτουξίδου ο Παναθηναϊκός

Κίνηση τίτλου με Κουτουξίδου ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Κίνηση τίτλου με Κουτουξίδου ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τις... πράσινες να συμφωνούν με την Νικολέτα Κουτουξίδου, δείχνοντας πως έχουν ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο γυναικείο βόλεϊ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία, με την ΑΕΚ να έχει ένα πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό τρία συνεχόμενα. Φέτος ο Παναθηναϊκός, επέστρεψε στους τελικούς και στόχος του να επιστρέψει και στην κορυφή.

Αυτό φαίνεται και από την πρώτη μεταγραφική του κίνηση, με το «τριφύλλι» να συμφωνεί με την διεθνή πασαδόρο Νικολέτα Κουτουξίδου. Η 35χρονη παίκτρια που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Γαλλία και στη Ναντ, επιστρέφει στις «πράσινες», με τις παίζοντας την τριετία 2007-10, κατέκτησε ισάριθμα νταμπλ, ενώ έφτασε και στον τελικό του Τσάλενζ Καπ στο Γέσι της Ιταλίας.

Η απόκτηση της Κουτουξίδου που για να ολοκληρωθεί παραμένουν μόνο οι ανακοινώσεις ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τις «πράσινες» σε μια νευραλγική θέση, ενώ το σημαντικό για τον Γιώργο Ρούση είναι πως θα έχει στην διάθεσή του μια έμπειρη πασαδόρο, που γνωρίζει τον Παναθηναϊκό και που ξέρει να κατακτά τίτλους.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα