Το Mini Volley Festival και τα 1500 παιδιά έστειλαν το πιο όμορφο μήνυμα

Gazzetta team
Το Mini Volley Festival και τα 1500 παιδιά έστειλαν το πιο όμορφο μήνυμα

bet365

Το χαμόγελο και η χαρά στα πρόσωπα των 1500 περίπου παιδιών που κατέκλυσαν σήμερα το απόγευμα το Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας του Mini Volley Festival που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Από νωρίς το μεσημέρι το Καλλιμάρμαρο άρχισε να μετατρέπεται σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό καθώς άρχισαν να καταφθάνουν οι ομάδες κι όταν άρχισαν να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο η εικόνα με τα 50 γήπεδα και τα εκατοντάδες παιδιά ήταν μοναδική.

Όπως μοναδικές ήταν κι οι στιγμές που χάρισαν στο επόμενο δίωρο, όπου ελάχιστα ενδιέφερε το ποιος θα είναι νικητής και ποιος ο χαμένος καθώς το πιο σημαντικό ήταν η χαρά του παιχνιδιού, η χαρά της συνύπαρξης με παιδιά της ίδιας ηλικίας που μοιράζονται την κοινή αγάπη για το βόλεϊ.

«Σήμερα είχατε την τύχη να παίξετε βόλεϊ σε έναν τόσο ιστορικό χώρο, να αποκτήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής κι είμαι σίγουρος να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο το άθλημα μας. Συγχαρητήρια σε όλους σας, αλλά συγχαρητήρια και στους συλλόγους, τους γονείς, στις Ενώσεις και στους εθελοντές που στήριξαν την διοργάνωση», είπε μετά το τέλος του event απευθυνόμενος προς τους αθλητές και τους συνοδούς τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης.

«Η Ομοσπονδία διοργάνωσε ακόμη μια φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Mini Volley Festival δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα στο πιο ιστορικό στάδιο κι εκείνα μαζί με την αθρόα συμμετοχή τους και το χαμόγελο τους μας δημιούργησαν την ανάγκη να κάνουμε ακόμη περισσότερα τουρνουά τέτοιου επιπέδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τα διοικητικά τους συμβούλια αλλά και τους γονείς γιατί έδωσαν αυτή τη μοναδική ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές, όπως επίσης και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την φιλοξενία της διοργάνωσης», δήλωσε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης Παναγιώτης Σιδέρης.

«Είναι πολύ ωραία η εμπειρία που βιώσαμε όλοι, βλέποντας 1500 παιδιά να παίζουν σε 52 γήπεδα, που απλώνονται από τις Ερμαϊκές στήλες στην Βόρεια πλευρά του Σταδίου έως τα βάθρα των Ολυμπιακών απονομών στην δυτική του πλευρά. Ευχαριστούμε πολύ τους συλλόγους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ασφαλώς δεν περιμένουν την εκδήλωση του Παναθηναϊκού Σταδίθυ για να την δείξουμε, απλά η συμμετοχή τους εδώ είναι η κατάληξη μιας όμορφης αγωνιστικής χρονιάς », τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Λεωνίδας Καραΐσκος και συμπλήρωσε: «Το βόλεϊ έχει τη χαρά να διοργανώνει το μαζικότερο event εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου αφού ακόμη κι ο Μαραθώνιος εξελίσσεται εκτός του Σταδίου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 80 εθελοντές που στήριξαν το οργανωτικό, διαιτητικό, αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης»

Στο φινάλε ένα μικρό χαιρετισμό απηύθυναν οι Κατερίνα Γιώτα κι η Τζίνα Λαμπρούση που βρέθηκαν από νωρίς στο Παναθηναϊκό Στάδιο εισπράττοντας την αγάπη όλων των παιδιών.

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ενημέρωση για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και λίγο πριν πέσει η αυλαία όλα τα παιδιά σχημάτισαν συμβολικά το σήμα της ειρήνης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.
Πρώτη όμως στον σχετικό κύκλο μπήκε η ομάδα του Αιγιαλέων που ταξίδεψε από το Αίγιο να βρεθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων.

 

Τελευταία Νέα