Ανδρέου: «Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ» (audio)

Ανδρέου: «Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ» (audio)

Ανδρέου: «Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ» (audio)

bet365

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου ξεκαθάρισε πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς.

Σε όλα τα αθλήματα όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο βόλεϊ δυστυχώς αυτός δεν ισχύει πάντα, μιας και η CEV έχει καταφέρει το αδιανόητο. Οι ομάδες για να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος, θα πρέπει να πληρώσουν και μάλιστα ένα καλό ποσό για παράβολο, ενώ αν δεν έχουν και τον απαραίτητο κόσμο στις εξέδρες, υπάρχουν πρόστιμα, με το ποσό να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Έτσι πολλές φορές ομάδες που κατακτούν τίτλους, δεν συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γράψει ιστορία κατακτώντας το πρώτο του πρωτάθλημα και οι φίλοι της ομάδας περίμεναν με αγωνία να δουν αν τελικά η ομάδα τους θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες, όμως μετά την σημερινή δήλωση του προέδρου του ΤΑΠ Γιώργου Ανδρέου, τα χαμόγελα έκαναν για τα καλά την εμφάνισή τους.

Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τμήμα βόλεϊ του «δικεφάλου», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, επισημαίνοντας τα εξής: «Επειδή έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα, θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει συμμετοχή και θα συμμετάσχει κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η απόφαση μας είναι οριστική…».

Τελειώνει με Κάλμα, κοντά στο να μείνει ο Γκόμεζ, ελπίδες για Χιμένες

Όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, αρχικά η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη θεωρείται σίγουρη, εκτός εξαιρετικού απροόπτου. Ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, είχε μια πρώτη επαφή με τον Γιώργο Ανδρέου και παρότι δεν υπήρξε συμφωνία, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα παραμείνει.

Πλέον το βάρος πέφτει στην παραμονή και των βασικών γραναζιών του «δικεφάλου». Τις επόμενες ημέρες και μέχρι το Σάββατο όπου και θα αναχωρήσει για την Αμερική, θα υπάρξει συνάντηση με τον Ερνάντο Γκόμεζ, όπου και εκεί υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για παραμονή του παίκτη που ανέβασε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Αισιοδοξία, παρότι αρχικά φαινόταν δύσκολο, υπάρχει και για την παραμονή του Χαβιέ Χιμένες, με τους Θεσσαλονικείς να ποντάρουν στην καλή σχέση που έχουν με ανθρώπους του βόλεϊ στην Κούβα. Στα συν τους για να μείνει ο Κουβανός ακραίος στην Θεσσαλονίκη είναι φυσικά και το Τσάμπιονς Λιγκ, συν που θα έχουν και στους επόμενους στόχους που θα... χτυπήσουν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα