Οι… εκλεκτοί για το World League

Gazzetta team
Οι… εκλεκτοί για το World League

bet365

Τους 16 παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία για το World League ανακοίνωσε ο Σωτήρης Δρίκος.

Με μοναδική έκπληξη αν βέβαια μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη ο αποκλεισμός ενός παίκτη που είχε κληθεί για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τον αποκλεισμό του Δημήτρη Γκαρά, ο Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που θα έχει μαζί τους στην προετοιμασία για το World League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και ο συνεργάτης του Κώστας Δεληκώστας ανακοίνωσαν τα ονόματα των 16 αθλητών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των αγώνων World League.

Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, ενώ το τριήμερο 4-6 Ιουνίου θα μεταβεί στην Σμύρνη της Τουρκίας όπου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά με Τουρκία και Ισπανία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στον G’ όμιλο του 3ου γκρουπ μαζί με Μεξικό, Κίνα, Σλοβακία και το πρώτο τουρνουά του ομίλου θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στο Μεξικό, ενώ το δεύτερο τουρνουά 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι 16 αθλητές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος Παλέντζας

Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιάννης Τακουρίδης, Απόστολος Αρμενάκης

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Ταμπουρατζής».

 

Τελευταία Νέα