Ενημέρωση για τα... μαγικά χαρτάκια από ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Ενημέρωση για τα... μαγικά χαρτάκια από ΠΑΟΚ

bet365

Την Τετάρτη στην Πυλαία δεν πρόκειται να πέφτει καρφίτσα και ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ενόψει και του μεγάλου τελικού της Τετάρτης 29/4 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων.

Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν 3000 εισιτήρια προς 5 ευρώ για τους συνδέσμους, τα οποία και θα αφορούν τα πέταλα του γηπέδου και 5000 προς 10 ευρώ για όλο τον υπόλοιπο κόσμο στο μέσο του γηπέδου.

Ταυτόχρονα θα διατεθούν 30 εισιτήρια VIP των 50 ευρώ.

Για την ασφαλή διάθεση και πρόληψη τυχόν διάθεσης πλαστών εισιτηρίων η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από το PAOK Sports Arena από τις 9πμ έως 11μμ.

Επίσης ανακοινώνεται ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και λόγω της τεράστιας ζήτησης το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ζητάει προκαταβολικά συγνώμη αλλά διαπιστευμένες κάρτες ελευθέρας εισόδου κάθε ιδιότητας (προπονητές, αθλητές, διαιτητές, κτλ) δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όπως και δεν θα διατεθεί καμία πρόσκληση.

Για το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος Γιώργος Ανδρέου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα