Γκόμεζ: «Οι τελικοί τελειώνουν με τον τελευταίο πόντο»

Φώτης Καρακούσης
Γκόμεζ: «Οι τελικοί τελειώνουν με τον τελευταίο πόντο»

bet365

Και ο Ερνάντο Γκόμεζ κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως οι τελικοί θα τελειώσουν όταν κατακτηθεί και ο τελευταίος πόντος.

Έχοντας κατακτήσει τόσους τίτλους στην καριέρα του, είναι λογικό να γνωρίζει τον τρόπο για να φτάνεις ως το τέλος. Ένας από τους πολλούς, είναι και το κρατάς χαμηλούς τόνους, με τον Ερνάντο Γκόμεζ να επισημαίνει πως ο τίτλος θα κριθεί μόλις κατακτηθεί και ο τελευταίος πόντος. Αναλυτικά ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα επισήμανε: «Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Βρήκαμε ρυθμό και το παιχνίδι μας στο τέταρτο και πέμπτο σετ και στο μπλοκ και στις κόντρα επιθέσεις. Είχαμε καλή νοοτροπία γιατί το παιχνίδι είχε σκαμπανεβάσματα. Είχαμε ποιότητα στις δύσκολες στιγμές και πάθος».

Για την συνέχεια: «Οι τελικοί τελειώνουν όταν πάρεις τον τελευταίο πόντο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία, είναι πρωταθλητής και για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να τον νικήσουμε τρεις φορές. Τους έχουμε νικήσει δύο φορές και πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο προπονητής μας είπε πριν το ματς να σκεφτούμε ότι αυτό είναι σαν το τελευταίο ματς. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα