Κουρνέτας: «Δεν υπάρχει πάρτι τίτλου την Τετάρτη»

Φώτης Καρακούσης
Κουρνέτας: «Δεν υπάρχει πάρτι τίτλου την Τετάρτη»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας λέγοντας πως την Τετάρτη δεν υπάρχει πάρτι τίτλου, αλλά ο τρίτος τελικός πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος πασαδόρος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στο Ρέντη: «Η νίκη τίτλου είναι πάντα η τρίτη. Η δεύτερη δε σημαίνει τίποτα. Ταυτόχρονα σημαίνει πολλά όμως γιατί έχουμε αβαντάζ. Στο τρίτο ή στο τέταρτο παιχνίδι -και εύχομαι στο τρίτο- πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτό το 2-0 και μόνο με το καλύτερο μας πρόσωπο θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι όταν χάθηκε το μυαλό, όταν χάσαμε την ηρεμία μας, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 σχετικά εύκολα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας»

Για το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα πήρε πόντους και από Γκόμεζ και από Χιμένες: «Είναι ομαδική δουλειά. Στην πίεση ξεχωρίζουν οι δύο. Δε μπορεί η ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα παίχτη όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Δε βγαίνει πάντα σε καλό και για αυτό πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την κούραση. Όταν έχεις να κάνεις και με καλή υποδοχή έχεις περισσότερες επιλογές και σήμερα είχαμε καλή υποδοχή. Επρεπε να βάλουμε τον Χιμένεθ στο παιχνίδι καλύτερα, τα καταφέραμε αλλά σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να βρίσκουμε τη λύση σαν ομάδα στα προβλήματα που μας βάζει ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί σε κάθε παιχνίδι να είναι ίδιοι οι πρωταγωνιστές».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς της Τετάρτης στο Παλατάκι: «Το ίδιο που θα πω και στην ομάδα μου. Πρέπει να διαχειριστούμε με ηρεμία το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν υπάρχει πάρτι τίτλου, είναι ο τρίτος τελικός. Ότι αποτέλεσμα και να φέρουμε στο προηγούμενο παιχνίδι πρέπει πάντα να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Εχουμε το παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Από όλους όσους θα έρθουν στο γήπεδο την Τετάρτη, θέλει υπομονή. Όπως σήμερα είχαμε νεκρά διαστήματα και το γυρίσαμε το ίδιο μπορεί να γίνει και την Τετάρτη».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα