Κουρνέτας: «Ακόμα καλύτερα με Ολυμπιακό»

Φώτης Καρακούσης
Κουρνέτας: «Ακόμα καλύτερα με Ολυμπιακό»

bet365

Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του κόσμου, στην συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας ανέφερε πως στους τελικούς με τον Ολυμπιακό η ομάδα του πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα.

Έχοντας κερδίσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και έχοντας παίξει και στο εξωτερικό με τη φανέλα της μεγάλης Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, ο Βασίλης Κουρνέτας είναι έτοιμος να πανηγυρίσει εγχώριο τίτλο και με μία ακόμα ομάδα. Ο έμπειρος πασαδόρος έφυγε το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες (ουσιαστικά του έδειξαν οι ίδιοι την πόρτα της εξόδου) και πήγε στον ΠΑΟΚ. Εκεί ως αρχηγός οδήγησε την ομάδα του στον τελικό και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Μιλώντας μετά το τέλος του 3-0 επί του Παναθηναϊκού ο έμπειρος βολεϊμπολίστας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι.

Αρχικά ανέφερε: «Δύσκολα να συγκρατηθούμε όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και ξέραμε πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός υπό πίεση. Πρέπει να δώσουμε πάντως συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε στα όριά του. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση του. Συστατικά της επιτυχίας για εμάς η σκληρή και σωστή δουλειά. Σημαντικό πολύ το κλίμα στην ομάδα, ότι είμαστε έμπειροι και νέοι μαζί για την ομάδα».

Για τους τελικούς που έρχονται. «Στους ημιτελικούς δυσκολευτήκαμε δεν παίξαμε τόσο καλά σε μερικά σημεία. Δεν γίνεται κιόλας να παίζεις πάντα τέλεια. Έπρεπε να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να κερδίσουμε. Απέναντι στον Ολυμπιακό που παίρνει χρόνια πρωταθλήματα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Πλεονέκτημα δεν υπάρχει ούτε φαβορί. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες με τον Ολυμπιακό που είναι ισορροπημένοι και δεν είμαστε το φαβορί».

Παντακίδης: «Με αυτόν τον κόσμο δεν χάνουμε»

Στην εξαιρετική ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ στάθηκε και ο κεντρικός του δικεφάλου Γιάννης Παντακίδης αναφέροντας αρχικά: «Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα που ζήσαμε σήμερα. Πολύ μεγάλες στιγμές. Γράψαμε ιστορία και σήμερα, μετά το κύπελλο, θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα».

Για τους τελικούς: «Με αυτό τον κόσμο δεν χάνουμε", είπε και συνέχισε: "Δείξαμε και εμείς αποφασιστικότητα να τελειώσουμε τις φάσεις. Από τον πρώτο πόντο θέλαμε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, αλλά ο κόσμος μας έδωσε τρομερή ώθηση. Ξέραμε τι θα γινόταν, δεν αγχωθήκαμε. Αρχή ήταν για το τι θα γίνει στον τελικό, εκεί όπου να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα