Συνάντηση με συνδέσμους ενόψει ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Συνάντηση με συνδέσμους ενόψει ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ

bet365

Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί εκπροσώπους των συνδέσμων σε συνάντηση προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα στον πέμπτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ κατάφερε με την μεγάλη του νίκη μέσα στην Κυψέλη να στείλει την σειρά των ημιτελικών σε πέμπτο ματς και να πάρει από τον Παναθηναϊκό το προβάδισμα έδρας. Την Δευτέρα στην Πυλαία οι«ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν τους «πράσινους» και εκτός του αγωνιστικού μέρους, το βάρος έχει πέσει και στο να υπάρξει ηρεμία στις εξέδρες, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Για τον λόγο αυτό ο «δικέφαλος» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους τους εκπροσώπους των συνδέσμων σε συνάντηση για να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος καλούν το Σάββατο 18/4 και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena σε έκτακτη συνάντηση όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων με θέμα την οργάνωση της παρουσίας του κόσμου και την προστασία του γηπέδου για τον Δευτεριάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως αύριο Σάββατο 18/4 από τις 16:00 έως τις 20:30 θα μπορούν να προμηθεύονται από το PAOK Sports Arena τα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας (20/4 και ώρα 18:30 ) με τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Κυριακή 19/4 στο PAOK Sports Arena από 9πμ έως 8.30μμ. Η πώληση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 20/4 από το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα