Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Γυναικών

Gazzetta team
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Γυναικών

bet365

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ πράξη δεύτερη στους ημιτελικούς της Α1 Γυναικών με την σειρά να μεταφέρεται αύριο (18.00, ΝΕΡΙΤ Plus) στην έδρα της ΑΕΚ αλλά με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα με 1-0 στις νίκες (είχε κερδίσει με 3-0 την Μεγάλη Τετάρτη).

Στην Ένωση ο Μανώλης Ρουμελιώτης αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα (δεν παίζουν Λαγουδάκη, Κατσαντώνη) κι όπως τόνισε: «Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα. Σίγουρα έχουμε τα θέματα μας, αλλά όλα τα κορίτσια δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση κυρίως από πλευράς υγείας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όχι μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά γενικά για τον τίτλο όμως θέλουμε να παλέψουμε και να μπορέσουμε να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα»

Χωρίς προβλήματα αντιθέτως θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με τον Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει από την πλευρά του: «Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην έδρα της ΑΕΚ την σειρά των ημιτελικών. Βέβαια θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το 2-0 έτσι ώστε να μπούμε στον τελικό. Χρειάζεται προσοχή στην ομάδα της ΑΕΚ γιατί μέσα στην έδρα της παίζει καλά. Από την άλλη πλευρά και εμείς είμαστε πάρα αποφασισμένοι και αυτό θα είναι το κλειδί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα