Μετά την σάλσα, σάμπα και φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ (vids)

Μετά την σάλσα, σάμπα και φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Μετά την σάλσα, σάμπα και φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Όλα για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς μετά τον Κουβανό Χιμένες να κάνουν δικό τους και τον Βραζιλιάνο κεντρικό Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως ήρθε η ώρα να παλέψουν για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους στο βόλεϊ. Οι κινήσεις αυτό έδειχναν και δεν μιλάμε για απλές κινήσεις, αλλά για την συμφωνία με τον Γιάννη Καλμαζίδη, την απόκτηση των Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς και άλλων παικτών ικανών να κάνουν την διαφορά. Πριν λίγες μέρες το τεράστιο μπαμ έγινε, με τον «δικέφαλο του βορρά» να κάνει δικό του τον μεγάλο Κουβανό ακραίο Χαβιέ Ερνέστο Χιμένες Εσκούλ, ωστόσο δεν έμεινε εκεί, συνεχίζοντας την ενίσχυση.

Και μια ενίσχυση που και πάλι έχει να κάνει με την Λατινική Αμερική, με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να αποκτά τον 24χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ. Έναν θηριώδη παίκτη που βλέπει τον κόσμο από τα 2.08 μέτρα και ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μουρ που παρότι πέρσι ήταν η αποκάλυψη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, φέτος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα αναγκάζοντας τον έμπειρο προπονητή να τον αντικαταστήσει.

Έτσι στον ΠΑΟΚ μετά την σάλσα για τον Χιμένες, είναι έτοιμοι να χορέψουν και σάμπα για τον «Λουκάο», ο οποίος είναι διεθνής με την δεύτερη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας, αγωνίστηκε στην Ισπανική Τερουέλ, ωστόσο αποχώρησε λόγω οικογενειακών ζητημάτων. Με την απόκτηση του «Λουκάο» οι... ασπρόμαυροι γίνονται ακόμα πιο δυνατοί, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να μην σταματήσουν εκεί, με τον Νίκο Σμαραγδή να αποτελεί έναν ακόμα μεγάλο στόχο. Το σίγουρο πάντως είναι πως στον ΠΑΟΚ θέλουν το πρωτάθλημα και το δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, αποκτώντας παίκτες που όχι μόνο μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά να τον οδηγήσουν στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα