Gazzetta TV: Η αναρρίχηση του Παναθηναϊκού προς την κορυφή!

Gazzetta TV: Η αναρρίχηση του Παναθηναϊκού προς την κορυφή!

Φώτης Καρακούσης
Gazzetta TV: Η αναρρίχηση του Παναθηναϊκού προς την κορυφή!

bet365

Τρεις βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού σκαρφαλώνουν… κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα του Gazzetta TV και μεταφορικά προς την κορυφή της Α1 γυναικών. Ποιο από τα δύο είναι δυσκολότερο;

Ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και το μόνο που άκουγες από τα χείλη του προπονητή Γιώργου Ρούσση, ήταν η λέξη δουλειά και τίποτα άλλο. Μια δουλειά όμως που έχει αρχίσει να αποδίδει από πολύ πιο νωρίς καρπούς, καθώς οι «πράσινες» έχουν καταφέρει να κάνουν το επτά στα επτά και να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και το κυριότερο σε αυτές τις επτά πρώτες αγωνιστικές, είναι πως οι νίκες έχουν έρθει επί των όλων των δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος. Οι «πράσινες» κέρδισαν Ολυμπιακό και ΑΟ Θήρας (εκτός), Πανναξιακό, ΑΕΚ και Μαρκόπουλο (εντός), δείχνοντας στα περισσότερα παιχνίδια ένα εξαιρετικό πρόσωπο, ικανό να τους επαναφέρει στην κορυφή, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Τρία από τα πιο σημαντικά... γρανάζια της μηχανής αυτής, είναι η Ράνια Γκούζου, που στο κέντρο δείχνει ανίκητη, η Πέννυ Ρόγκα που έχει δώσει σιγουριά στην πίσω ζώνη και είναι κατά πολλούς η καλύτερη λίμπερο στο πρωτάθλημα και η... χρυσή αλλαγή Εύη Χρήστου, που όταν μπαίνει αλλάζει την εικόνα της ομάδας, ενώ παρότι ακραία, στο ματς της Σαντορίνης έπαιξε διαγώνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει η έβδομη νίκη.

Τα τρία κορίτσια που όπως αναφέραμε θεωρούνται και είναι σημαντικά κομμάτια του «πράσινου» παζλ, άφησαν τις φανέλες και τις μπάλες και μας έδειξαν με τον δικό τους τρόπο πως μπορείς να αναρριχηθείς στην κορυφή. Και μας το έδειξαν κάνοντας την δική τους αναρρίχηση. Το ραντεβού με το Gazzetta TV είχε κλειστεί στο «OAKA Indoor Climbing», έναν πολύ όμορφο χώρο για τους λάτρεις της αναρρίχησης, με τις «πράσινες» να δείχνουν πως εκεί θα έκαναν άνετα πρωταθλητισμό, παρότι στην αρχή λίγος φόβος υπήρχε...

Οι Γκούζου, Ρόγκα και Χρήστου, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις φοβίες τους και ανέβηκαν με τρομερή ευκολία τους τοίχους, μίλησαν στο Gazzetta TV για τους στόχους της ομάδας, την δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, για τον προπονητή και φυσικά για τον κόσμο του «τριφυλλιού» που σε κάθε ματς γεμίζει το κλειστό της Κυψέλης. Και οι τρεις δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια, αλλά δεν έκρυψαν πως κοιτάζουν στην κορυφή, μια κορυφή που... κατέκτησαν και με ευκολία στο «OAKA Indoor Climbing» και θέλουν να το κάνουν και στο γήπεδο, γνωρίζοντας φυσικά πως είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για να τα καταφέρουν.

Συνέντευξη: Φώτης Καρακούσης

Επιμέλεια-Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα