Για το χρυσό σετ και την πρόκριση ο Εθνικός

Gazzetta team
Για το χρυσό σετ και την πρόκριση ο Εθνικός

bet365

Έχοντας χάσει μέσα στην Ελβετία με 3-1, ο Εθνικός θα παλέψει κόντρα στην Σόνενβερτ στην Αλεξανδρούπολη για τη νίκη με 3-0 ή 3-1, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στην Ελβετία έδειξε πως μπορεί να πετύχει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, παρότι ηττήθηκε με 3-1. Αύριο στις 19:00 στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός θέλει απέναντι στην Σόνενβερτ, να κερδίσει αρχικά με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση μέσω του χρυσού σετ. Κάτι που σίγουρα μπορεί να κάνει αν κρίνουμε από την εικόνα στο πρώτο ματς, ενώ το μεγάλο... όπλο της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη θα είναι ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο.

«Να είμαστε αποφασισμένοι για όλα»

Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα: «Θα είναι μια εξαντλητική και δύσκολη προσπάθεια για να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα πρέπει να μας θυμώσουν αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρουμε νίκη χωρίς απώλειες και μετά να σκεφτούμε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Εχει ρίσκο το χρυσό σετ γιατί είναι στους 15 πόντους αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Φυσικά περιμένουμε τον κόσμο για να μας ενισχύσει διότι αυτοί οι αγώνες που έχουν τον χαρακτήρα του νοκ άουτ έχουν διαφορετική ψυχολογία».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Αλβανός Αλτίν Τέλο και ο Τούρκος Μπουρχάν Ιλχάν.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα