Γκιζάνης: «Αδικαιολόγητες αντιδράσεις για το Λιγκ Καπ»

Gazzetta team
Γκιζάνης: «Αδικαιολόγητες αντιδράσεις για το Λιγκ Καπ»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης, χαρακτηρίζει αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις για το Λιγκ Καπ και τονίζει πως η ομάδα του θα δεχθεί να διεξαχθεί ο όμιλος σε όποια έδρα αποφασίσει η ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά τις αδικαιολόγητες αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου για το πρόγραμμα αγώνων του ομίλου του λιγκ καπ που επρόκειτο να διεξαχθεί στην πόλη μας και το άκομψο παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων που δεν συνάδει με τους σκοπούς που προάγει ένα Αθλητικό Σωματείο , το Τ.Α.Α. Α.Ο. Ορεστιάδας δηλώνει και επισήμως προς εξομάλυνση της όλης κατάστασης πως,

1ον η επιλογή των ημερομηνιών και των ωρών που θα γίνουν οι αγώνες από μέρους μας , έγινε κατ΄ αυτόν τον τρόπο διότι θέλουμε να αγωνιστεί η ομάδα μας μπροστά στο ένθερμο κοινό της στα πλαίσια μίας διοργάνωσης που αναλάβαμε μετά από την πολύχρονη απουσία μας από τη μεγάλη κατηγορία.

2ον σε ένα τουρνουά αγώνων που όλες οι ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με όλες, ελάχιστη σημασία έχει η ώρα και η ημερομηνία τέλεσης των αγώνων πολλώ δε μάλλον με το νέο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη λίγκα, επιβαρύνεται η ομάδα μας καθώς πρέπει να παίξει δύο δυνατούς αγώνες εντός ενός 24 ωρου.

3ον δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα παίξουμε σε οποιαδήποτε έδρα.

Και 4ον από τη στιγμή που ο Εθνικός και ο κ. Μουστακίδης συγκεκριμένα λειτουργώντας ως εκπρόσωπος της Διοίκησης, απειλεί με αποχώρηση της ομάδας από τη διοργάνωση του αντιπροτείνουμε τη διεξαγωγή των αγώνων του ομίλου στην Αλεξανδρούπολη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κλείνοντας ζητούμε άμεση λύση επί του θέματος που προέκυψε άνευ λόγου και χωρίς υπαιτιότητα δική μας και καλούμε τη διοργανώτρια Αρχή (ΕΣΑΠ) , όπως εντός της ημέρας και έως τη 1 το μεσημέρι απαντήσει σχετικά με τα διαδικαστικά ζητήματα της τέλεσης της διοργάνωσης προκειμένου να κάνουμε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για την ομάδα της ΑΕΚ»

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα