Κούκλες στα γήπεδα, κούκλες στη πασαρέλα! (pics & vids)

Φώτης Καρακούσης
Κούκλες στα γήπεδα, κούκλες στη πασαρέλα! (pics & vids)

bet365

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Α1 βόλεϊ γυναικών στη Νάξο, με τις παρουσίες των αθλητριών που παρεβρέθηκαν να κλέβουν την παράσταση! Αποστολή στη Νάξο: Φώτης Καρακούσης.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α1 βόλεϊ γυναικών στη Νάξο... Εκεί έδωσαν το παρόν οι Τζίνα Λαμπρούση, Ζωή Φάκη, Αγγελική Καββαδία, Σία Τοτσίδου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Κλαίρη Βέλλιου, Βιργινία Δικαιούλια, Βαρβάρα Ξαγοραράκη, Γεωργία Μπόκα, Μαριαλένα Δραγουμάνου, Άννα Καβαθά οι οποίες εκπροσώπησαν τις ομάδες της Α1 στη λαμπρή εκδήλωση.

Στα της κλήρωσης, τον λόγο πρώτος πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Παναξιακού, Άγγελος Ησαΐας, λέγοντας: «Για τη Νάξο η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα το οποίο είναι πρωτόγνωρο, ενώ ο τόπος μας δεν είχε και πολλές φορές την ευκαιρία να φιλοξενεί ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις. Οπότε καταλαβαίνεται ότι από τη μια υπάρχει μεγάλη αλλά γλυκιά κούραση σε όλους όσοι εμπλέκονται στα οργανωτικά θέματα, ωστόσο υπάρχει και πολύ μεγάλη ανυπομονησία για την αυριανή βραδιά.

Υπάρχει μεγάλη αγωνία και στον απλό κόσμο που καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η αυριανή βραδιά για όλο το νησί. Ούτως ή άλλως όμως ο κόσμος πλέον ασχολείται ενεργά με το γυναικείο βόλεϊ, έχει αγκαλιάσει τον Πανναξιακό και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνο αλλά και η παρουσία της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πέρσι. Η εικόνα από τις μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ, η οποία θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα και την αυριανή εκδήλωση, έβαλε τον Παναξιακό σ’ όλα τα σπίτια».

Από την πλευρά της, η Σία Τοτσίδου, τόνισε: «Όλα τα κορίτσια θέλουν να μάθουν πληροφορίες αφού η εκδήλωση σε συνδυασμό με την επίδειξη είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κι είμαι σίγουρος ότι η ομορφιά του τοπίου μαζί με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των κοριτσιών θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σκηνικό, αντάξιο του πρωταθλήματος», τόνισε ο κ. Ησαΐας και συμπλήρωσε: «Βέβαια για να φτάσουμε ως εδώ είχαμε τη στήριξη και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους Παναξιακού. Πρώτα απ’ όλα την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναθέτοντας μας την εκδήλωση. Το Δήμο Νάξου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που είναι συνδιοργανωτές, την ΝΕΡΙΤ που θα μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα, την Blue Star Ferries που θα μεταφέρει όλο τον κόσμο του βόλεϊ στο νησί μας, φυσικά το 'Santana Beach Club' που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση και γενικά τους χορηγούς μας που μας στήριξαν σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα».

Αμέσως μετά ήταν η ώρα για την πασαρέλα των αθλητριών. Την αρχή έκανε η Λαμπρούση του Ολυμπιακού, η οποία δήλωσε: «Κανένα πρόβλημα δεν είχα, μου έφυγε και το άγχος. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουμε. Πέρσι το καταφέραμε και αυτό θέλουμε και φέτος. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και είναι μεγάλο κίνητρο για όλους να νικήσουν τον Ολυμπιακό».

Απο την πλευρά της η Ζωή Φάκη, είπε: «Είναι δύσκολο να συνδυάζεις πρωταθλητισμό και σχολείο αλλά με δουλειά όλα γίνονται. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα με μικρές παίκτριες και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει».

Η Καββαδία στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Πιο εύκολο είναι να κάνεις μόντελιγκ το μπλοκ θέλει προσπάθεια. Ακόμα η ομάδα χτίζεται, σίγουρα δεν ξεκινάμε ως φαβορί και η ομάδα εξελίσεται σίγουρα μόλις οι αγώνες θα μπορούμε να μιλήσουμε»

Με τη σειρά της η Τοτσίδου, υπογράμμισε: «Μας δημιουργεί ένα άγχος πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Στην πασαρέλα ανέβηκε αμέσως μετά η Δρακουλίδου, που είπε: «Φέτος είμαστε μια περισσότερο νεανική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να πάμε καλύτερα από πέρσι».

Η αδερφή του Απόστολου Βέλλιου, Κλέρη, που αγωνίζεται στον Ηρακλή, είπε με τη σειρά της: «Ο Ηρακλής σίγουρα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ. Είμαστε μια ομάδα με όρεξη και πάθος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»,

Σειρά είχε η Δικαιούλια, που τόνισε: «Όλες οι κοπέλες έχουν προσπαθήσει και τα έχουν καταφέρει στην πασαρέλα. Δεν μιλάμε για αναμέτρηση αλλά για εκδήλωση, οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο. Ο προπονητής είναι πολύ καλός, επαγγελματίας και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο».

Ενώ η Καβαθά, τόνισε:«Θα είναι μια γιορτή του ελληνικού βόλεϊ, η ομάδα της Σαντορίνης χτίζεται για το μέλλον και με την Ελένη Μαματζή στο πάγκο πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε»

Η Γεωργία Μπόκα, τόνισε: «Σίγουρα δικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και μια καλή πορεία και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε»,

Στη συνέχει η Δραγουμένου, είπε: «Βασικά θέλω να ευχαριστήσω τους μακεδόνες για τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί. Φέτος αλλάζω σελίδα. Οι στόχοι είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο. Βοηθάει πολύ η διοίκηση και εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι».

Τέλος, η Ξαγοραράκη, τόνισε: «Στόχος μας είναι η παραμονή σίγουρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και περιμένουμε θα δείξει».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΡΕΠΟ
ΟΠ Ρεθύμνου - ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Θήρας
Παναθηναϊκός ΑΟ - Πανναξιακός ΑΟΝ

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΡΕΠΟ - ΟΠ Ρεθύμνου
ΓΣ Ηρακλής - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΣ Μακεδόνες - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΕΚ Αθηνών
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

3η αγωνιστική
ΟΠ Ρεθύμνου - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηλιούπολης - ΡΕΠΟ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηρακλής
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Μακεδόνες
ΑΟ Θήρας - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΟΠ Ρεθύμνου
ΡΕΠΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΚ Αθηνών
ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΣΑΑΚ Ανατόλια

5η αγωνιστική
Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΕΚ Αθηνών - ΡΕΠΟ
ΑΟ Θήρας - ΓΣ Ηρακλής
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΣ Μακεδόνες
ΟΠ Ρεθύμνου - Πανναξιακός ΑΟΝ

6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΚ Αθηνών
ΑΟ Μαρκοπούλου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΟΠ Ρεθύμνου - ΓΣ Ηλιούπολης
ΡΕΠΟ - ΑΟ Θήρας
ΓΣ Ηρακλής - ΣΑΑΚ Ανατόλια
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Μακεδόνες

7η αγωνιστική
ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Μαρκοπούλου
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΠ Ρεθύμνου
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΡΕΠΟ
ΑΣ Μακεδόνες - ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Ηλιούπολης - Πανναξιακός ΑΟΝ

8η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Θήρας
ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ Αθηνών
ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΡΕΠΟ - ΑΣ Μακεδόνες
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηρακλής

9η αγωνιστική
ΑΣ Μακεδόνες - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΟ Θήρας - ΟΠ Ρεθύμνου
ΑΕΚ Αθηνών - ΓΣ Ηλιούπολης
ΓΣ Ηρακλής - ΡΕΠΟ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

10η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηρακλής
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΣ Μακεδόνες
ΟΠ Ρεθύμνου - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Θήρας
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ Αθηνών
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΡΕΠΟ

11η αγωνιστική
ΡΕΠΟ - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηρακλής - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΣ Μακεδόνες - ΟΠ Ρεθύμνου
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΑΕΚ Αθηνών - Πανναξιακός ΑΟΝ

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα