«Πράσινος» αγιασμός με όνειρα... (pics)

«Πράσινος» αγιασμός με όνειρα... (pics)

Gazzetta team
«Πράσινος» αγιασμός με όνειρα... (pics)

bet365

Στον... Τάφο του Ινδού πραγματοποιήθηκε ο κοινός αγιασμός των τμημάτων βόλεί ανδρών και γυναικών και μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Ευχές για μια καλή χρονιά από όλους.

Παρουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού, Α.Ο, Ηλία Μιχαλαριά πραγματοποιήθηκε στον «Τάφο του Ινδού» o αγιασμός και η παρουσίαση των ομάδων βόλεϊ ανδρών, γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχήθηκε στους «πράσινους» αθλητές/τριες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, τονίζοντας: «Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία. Να έχουμε όλοι μας υγεία γιατί αν έχουμε υγεία όλα θα τα καταφέρουμε. Παναθηναϊκός πάνω από όλα θα πει μαχητική ψυχή. Όλοι μαζί με τη μαχητική ψυχή μας θα φέρουμε τα αποτελέσματα και τις νίκες. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να κερδίζουμε με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. Θέλουμε να κυνηγάμε την κάθε φάση, το κάθε σερβίς, το κάθε σουτ, το κάθε μπλοκ, το κάθε καλάθι. Να το κυνηγάμε με όλη μας την ψυχή. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, ο παράγοντας, ο προπονητής, αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή την εποχή ζούμε όλοι μας δύσκολες καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει η πατρίδα μας και για αυτό εμείς, εσείς, όλοι μας, πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Πάντα ταπεινοί, πάντα εργατικοί, πάντα έχοντας μαχητική ψυχή». Αμέσως μετά ακολούθησε η ομαδική φωτογράφιση των ομάδων και οι δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ανδρεόπουλος: «Πιστεύω πολύ στη δυναμική του Παναθηναϊκού»

Από το βόλεϊ αντρών, ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Η απόφαση μου να αναλάβω τον Παναθηναϊκό δεν ήταν μία συναισθηματική απόφαση που πήρα από συναίσθημα αλλά από επαγγελματισμό. Πιστεύω πολύ στη δυναμική του Παναθηναϊκού. Ξεκινήσαμε από το μηδέν μία νέα ομάδα. Έχουμε ακόμα πολλά προβλήματα αλλά η διοίκηση κάνει ότι μπορεί και προχωράει στην επίλυση τους. Το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως ο κόσμος περιμένει τίτλους. Ξέρω πως δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία και να βάζει στόχο την παραμονή. Την θέλει να διεκδικεί τους τίτλους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τα πράγματα έχουν μπει σε έναν σωστό δρόμο και πιστεύω πως σύντομα τα δύσκολα θα ανήκουν στο παρελθόν».

Ρούσης: «Η δουλειά πάντοτε μας ανταμείβει»

Από το βόλεϊ γυναικών, ο προπονητής Γιώργος Ρούσης είπε: «Ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει αυτό που προέχει είναι να έχουμε υγεία. Αυτήν την εποχή όλοι δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και όλοι ελπίζουμε το καλύτερο. Εγώ αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κάποια στιγμή θα δουν τους κόπους τους μέσα στο παιχνίδι. Γιατί η δουλειά πάντοτε μας ανταμείβει. Οι καινούριοι μας στόχοι είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι και καλύτεροι από μέρα σε μέρα. Από εκεί και πέρα για την εικόνα του πρωταθλήματος θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα όταν ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων και ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας σε έναν τελικό».

Πρέκας: «Τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη»

Από το μπάσκετ γυναικών, ο «πράσινος» κόουτς, Πέτρος Πρέκας τόνισε:: «Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή χρονιά. Αυτό που εμείς υποσχόμαστε είναι ότι θα δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ξεκινήσει κάποια φιλικά έχουμε δει κάποιες αδυναμίες. Τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη. Θα δουλέψουμε και μετά όταν μπούμε στο πρωτάθλημα θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Νέοι αρχηγοί των τμημάτων

Ενόψει της νέας σεζόν, αρχηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών θα είναι ο Νίκος Λάζος και του μπάσκετ γυναικών, ο Γιώργος Κουτσουμπός. Θέσεις εφόρων αναλαμβάνουν οι κ.κ Τάκης Μαλακατές και Σαράντος Μιχαλαριάς αντίστοιχα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα