Και φέτος στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Και φέτος στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Φώτης Καρακούσης
Και φέτος στην Πόλη ο Ολυμπιακός

bet365

Στο τουρνουά της Γαλατασαράι θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τις τουρκιές Χάλκμπανκ, Γαλατά και IBB.

Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει εξαιρετικά δυνατές ομάδες στο τουρνουά της Γαλατασαράι θα έχει ο Ολυμπιακό, ο ο οποίος θα λάβει μέρος στο τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι Πειραιώτες εκτός της Γαλατά θα παίξουν με την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Χάλκμπανκ, αλλά και την επίσης τουρκική ΙΒΒ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Για δεύτερη χρονιά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο "Paidar Demir Tournament' το οποίο διοργανώνει από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι. Η ομάδα του Πειραιά αποδέχτηκε την πρόσκληση της Γαλατασαράι και εκτός από την "οικοδέσποινα" θ' αντιμετωπίσει στο τουρνουά την φιναλίστ του Champions League 2014-15 και Πρωταθλήτρια Τουρκίας Χάλκμπανκ αλλά και την επίσης τουρκική IBB. Το τουρνουά αυτό είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη η οποία λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του αρχίζει τους επίσημους αγώνες της στο League Cup και στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 27/9

16:00 Χάλκμπανκ-ΙΒΒ

18:00 Γαλατασαράι-Ολυμπιακός

Κυριακή 28/9

16:00 Χάλκμπανκ-Ολυμπιακός

18:00 Γαλατασαράι-ΙΒΒ

Δευτέρα 29/9

16:00 Ολυμπιακός-ΙΒΒ

18:00 Γαλατασαράι-Χάλκμπανκ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα