Τα βρήκαν με Ντονά, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού

Τα βρήκαν με Ντονά, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού

Φώτης Καρακούσης
Τα βρήκαν με Ντονά, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού

bet365

Τέλος καλό, όλα καλά για Παναθηναϊκό και Ντονά στην διαμάχη που υπήρξε ανάμεσά τους. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και πλέον οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Μπορεί να τράβηξε σε χρόνο, να...κούρασε ενδεχομένως, ωστόσο βρέθηκε λύση στην υπόθεση του Ντονά με τον Παναθηναϊκό. Αυτό γνωστοποίησε και η ΕΣΑΠ με ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του πετοσφαιριστή Στάθη Ντονά καθώς η πλευρά του αθλητή δέχτηκε επί της έδρας τον διακανονισμό που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ και τον Παναθηναϊκό για σταδιακή εξόφληση του.

Κατόπιν αυτών η πλευρά του αθλητή παραιτήθηκε από κάθε περαιτέρω απαίτηση του σε βάρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Βάσει σχετικού πρακτικού που συντάχθηκε και υπογράφηκε απ΄ όλες τους εμπλεκόμενους και τον αθλητικό δικαστή (κοινοποιήθηκε ήδη και στην ΕΣΑΠ) ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μπορεί πλέον να κάνει ελεύθερα μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και να προχωρήσει κανονικά την πορεία αδειοδότησης όπως και τα υπόλοιπα Τ.Α.Α. της Volleyleague OΠΑΠ».

Και τώρα ώρα να κλείσουν οι μεταγραφές

Από την στιγμή που βρέθηκε λύση στο θέμα με τον Στάθη Ντονά, ώρα να ολοκληρωθεί και το ρόστερ για τον Παναθηναϊκό. Ήδη οι παίκτες είναι κλεισμένοι και από μέρα σε μέρα θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ήδη τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα