Παράταση για Ντονά και παρέμβαση Παναχαϊκής κατά ΠΑΟ

Φώτης Καρακούσης
Παράταση για Ντονά και παρέμβαση Παναχαϊκής κατά ΠΑΟ

bet365

Μια μέρα παράταση πήρε η απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ σχετικά με την υπόθεση του Ντονά με τον Παναθηναϊκό. Παρέμβαση Παναχαϊκής για υποβιβασμό των «πράσινων».

Ούτε σήμερα βρέθηκε τελικά λύση στο θέμα του Παναθηναϊκού και το χρέος του στον πρώην αθλητή του Στάθη Ντονά. Συγκεκριμένα στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποφάσισε να δώσει παράταση μιας μέρας, καθώς ενώ ο δικαστής είχε προτείνει να δοθούν 15.000 στον παίκτη και δύο εγγυητικές μέχρι τον Απρίλιο, ο Ντονάς ζήτησε και τους τόκους, κάτι που δεν δέχθηκαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου, με συνέπεια να υπάρξει παράταση της απόφασης για μια μέρα.

Παρέμβαση Παναχαϊκής για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού

Ωστόσο αίσθηση έκανε η παρέμβαση της Παναχαϊκής, με τους Πατρινούς να ζητάνε τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην Α1. Οι... ροσσονέρι ήθελαν την τιμωρία του «τριφυλλιού» τόσο για τα χρέη στον παίκτη της ομάδας τους πλέον, όσο και γιατί οι «πράσινοι» είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια,. Αυτό όντως είχε γίνει, ωστόσο είχαν αποσύρει την προσφυγή πριν καν εκδικαστεί και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό φυσικά και τόνιζαν πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Ωστόσο όπως αναφέραμε η υπόθεση πήρε αναβολή μιας μέρας και αύριο θα γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποφάσισε:

1.Η αίτηση ανάκλησης του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά Ευστάθιου Ντονά αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00.

2.Η αίτηση καταγγελία του Ευστάθιου Ντονά κατά του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα