Με 11 ομάδες η Α1 Γυναικών

Gazzetta team
Με 11 ομάδες η Α1 Γυναικών

bet365

Με 11 ομάδες θα διεξαχθεί η φετινή Α1 Γυναικών, καθώς ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, η μόνη ομάδα που είχε καταθέσει πρόταση για την Wild Card την απέσυρε.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ το οποίο ασχολήθηκε με διάφορα ζητήματα ενώ πήρε την ακόλουθη απόφαση για το θέμα της Α1 Γυναικών:

Μετά από ενημέρωση από το σωματείο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, το οποίο αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση του για χορήγηση wild card προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε τα νέα δεδομένα και αποφάσισε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών 2014-2015 με 11 ομάδες».

Κίνδυνος να τιναζόταν στον αέρα...

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα του ότι θα γίνει το πρωτάθλημα με 11 ομάδες, δεν ήταν λίγοι όσοι δυσφόρησαν. Ωστόσο όσο και αν ακούγεται παράξενο, δεν γινόταν αλλιώς. Από την στιγμή που τα Βριλήσσια αποφάσισαν να αποχωρήσουν η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως η θέση τους θα δοθεί με Wild Card. Αίτηση έκανε μόνο ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, την οποία όμως και απέσυρε. Το πρόβλημα ωστόσο ήταν και οι απειλές του Άρη, με τους «κίτρινους» να λένε πως αν δοθεί η θέση αλλού θα προσέφευγαν στα δικαστήρια. Έτσι μπροστά στον κίνδυνο να τιναχθεί όλο το πρωτάθλημα στον αέρα, η ΕΟΠΕ αποφάσισε να διεξαχθεί με 11.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα