«Ικανή ομάδα να κυνηγήσει τίτλους»

Gazzetta team
«Ικανή ομάδα να κυνηγήσει τίτλους»

bet365

Υψηλούς στόχους έθεσαν για την ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα και Μάνος Μακρής, μιλώντας στους παίκτες κατά την πρώτη συγκέντρωση της Τρίτης.

Οι στόχοι της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-15 έγιναν ξεκάθαροι από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση της ομάδας που έγινε στο ξενοδοχείο Palace της Γλυφάδας, μέσα από τις ομιλίες που έκαναν στους παίκτες ο προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα και ο γενικός αρχηγός, Μάνος Μακρής .
«Από εσάς θέλω πολλή δουλειά για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να κυνηγήσει υψηλούς στόχους και παράλληλα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων μας» είπε ο Αργεντινός τεχνικός ο οποίος είχε στο πλευρό του τον συνεργάτη του, Μάουρο Μαρτζιότι.
Ο Μάνος Μακρής προσπάθησε με τη δική του τοποθέτηση να δώσει στους καινούργιους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα ήρθαν. Έκανε αναφορά στην ιστορία του συλλόγου, τις διακρίσεις αλλά και τις περιπέτειές του τα τελευταία χρόνια. «Η ΑΕΚ βρίσκεται στη φάση της εξυγίανσης, αναγεννιέται και επιστρέφει ισχυρότερη» τόνισε. Για την ομάδα-βόλεϊ είπε ότι τη φετινή σεζόν κοιτάζει ψηλά. «Αν γίνεται να κερδίζει κάθε Σάββατο» επισήμανε. Δεν έκρυψε τα προβλήματα, που υπάρχουν στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και στην ΑΕΚ ειδικότερα. Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξος ότι με τη βοήθεια όλων αυτά θα ξεπεραστούν.
Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν να περνούν από ιατρικές εξετάσεις ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνουν τρεις προπονήσεις στο γήπεδο της Γλυφάδας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αύριο η παρουσίαση της ΑΕΚ 2014-15

Ημέρα παρουσιάσεων είναι η αυριανή για την ΑΕΚ αφού στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Palace της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος 4), παρουσία του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, η εκδήλωση για την παρουσίαση των παικτών και του προπονητή Χόρχε Ελγκέτα καθώς επίσης της φανέλας της ομάδας και των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2014-15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα