Ανίκητη και στο Beach Volley η Μπάγερν!

Gazzetta team
Ανίκητη και στο Beach Volley η Μπάγερν!

bet365

Στην Μπουντεσλίγκα δείχνουν ανίκητοι, κατακτώντας τον έναν τίτλο μετά τον άλλον, ενώ και στο Champions League είναι από τα φαβορί για την κούπα. Πλέον οι παίκτες της Μπάγερν δείχνουν και στο Beach Volley πως το κατέχουν το τόπι συνολικά, σε όλα τα αθλήματα.

Θεωρούνται και όχι άδικα από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, έχοντας κερδίσει τίτλους τόσο με την Μπάγερν, όσο και με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο λόγος για τους Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Αλάμπα, Λαμ και Μπαντστούμπερ, που μαζί με τον γυμναστή των Βαυαρών Κορνμάγιερ, άφησαν για λίγο τις ντρίπλες, τα γκολ και τις ασίστ, για να δείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και στην άμμο. Στο beach volley, όπου και εκεί φάνηκε πως το έχουν το άθλημα. Βέβαια για τις εγκαταστάσεις της Μπάγερν ότι και να πεις είναι λίγο, όχι μόνο για το γήπεδο μπιτς βόλεϊ, αλλά συνολικά. Εμ οι τίτλοι δεν κατακτούνται χωρίς επενδύσεις όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα