Πρώτη με στόχο την παραμονή στην κορυφή για Ολυμπιακό (pics)

Πρώτη με στόχο την παραμονή στην κορυφή για Ολυμπιακό (pics)

Gazzetta team
Πρώτη με στόχο την παραμονή στην κορυφή για Ολυμπιακό (pics)

bet365

Έχοντας κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ, δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον Ολυμπιακό από την διατήρηση των πρωτείων, όπως τονίστηκε και κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στον Ολυμπιακό παρά τους συνεχόμενους τίτλους τα τελευταία χρόνια, έχουν την όρεξη που χρειάζεται και για πολλούς ακόμα. Αυτό φάνηκε και στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, που έγινε με πέντε νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Κώστα Προύσαλη, Γιάννη Τακουρίδη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Αντρέι Ντιάτσκοφ και Ενέα Τζελάτι, οι οποίοι βρέθηκαν στο Ρέντη για πρώτη φορά και αμέσως έκαναν τα δικά τους όνειρα για τίτλους.

Βέβαια εκτός από το νταμπλ, φέτος στον Ολυμπιακό θέλουν και μια όσο γίνεται καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως άλλωστε ανέφερε και ο Δημήτρης Καζάζης στην παρθενική φετινή του ομιλία στους παίκτες.

Καζάζης: «Καταδικασμένος να πετύχεις στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Καζάζης ανέφερε ενόψει της νέας χρονιάς: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλους και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να δουλεύουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι πλήρης. Είναι ενισχυμένη σ' όλες τις θέσεις αφού η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε δίπλα μας σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος τον κόσμο μας. Τον θέλουμε ακόμη περισσότερο φέτος».

Προύσαλης: «Δεν ήρθαμε να μιλάμε, αλλά για να παίζουμε και να κερδίζουμε»

Ο έμπειρος πασαδόρος Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Δεν ήρθαμε για να μιλάμε όμως αλλά για να παίζουμε και να κερδίζουμε. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο στόχος είναι η κορυφή. Είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε αθλητή να παίζει στο Champions League. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Τακουρίδης: «Ανυπομονώ να παίξω»

Ο διεθνής κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης επισήμανε: «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θέλεις πάντα να κερδίζεις τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να παίξω».

Ντιάτσκοφ: «Να διακριθούμε στην Ευρώπη»

Ο πρώην ακραίος του Φοίνικα Αντρέι Ντιάσκοφ είπε: «Ήρθα σ' ένα σπουδαίο κλαμπ σε μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό. Βλέπω πως σ' αυτή την ομάδα όλοι οι αθλητές έχουν πολύ υψηλούς στόχους και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

Πελεκούδας: «Μεγάλη μας τιμή που είμαστε στον Ολυμπιακό»

Ο έτερος διεθνής κεντρικός Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και όλοι περιμένουν πολλά από την ομάδα. Είμαστε σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε».

Τζελάτι: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ»

Τέλος ο πρώην διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ενέα Τζελάτι ανέφερε: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ. Είμαι σ' ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ και αυτό το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη ημέρα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα