Να κερδίσουν κούραση και ελλείψεις οι Έφηβοι

Gazzetta team
Να κερδίσουν κούραση και ελλείψεις οι Έφηβοι

bet365

Στην Βίνιτσα των Σκοπίων είναι η Εθνική Εφήβων προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Άρη Αγγελόπουλου να έχει να αντιμετωπίσει την κούραση αλλά και τις πολλές ελλείψεις.

Μετά από πολύωρο ταξίδι που κράτησε πάνω από πέντε ώρες, η αποστολή της Εθνικής Εφήβων έφτασε στην Βίνιτσα των Σκοπίων, όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Άρη Αγγελόπουλου προπονήθηκαν στο κλειστό που θα γίνουν οι αγώνες με τις συνθήκες να μην είναι και οι καλύτερες καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν την ζέστη λόγω της μη λειτουργίας των κλιματιστικών.

Έτσι εκτός της κούραση και των πολλών ελλείψεων λόγω τραυματισμών οι διεθνείς μας έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες συνθήκες, σε μια περίοδο που είναι λογικό να βγαίνει η κούραση από μια γεμάτη χρονιά στα σωματεία και τις Εθνικές.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουν, με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη στις 17:30 κόντρα στην Σερβία, με το άλλο ματς του ομίλου να είναι το Τουρκία-Ρουμανία. Ο Άρης Αγγελόπουλος έχει μαζί του τους: Θεοδώση, Κασαμπαλή, Κωστόπουλο, Μίλη, Σπυριούνη, Βουρκίδη, Τσαρκάτογλου, Τουρνάκη, Τζιουμάκα Γιώργο, Τζιουμάκα Στέλιο, Καρασαββίδη, Τσαδήμα.

Τζιουμάκας: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας»

Ο διαγώνιος της Εθνικής Γιώργος Τζιουμάκας στάθηκε στην ελλιπή προετοιμασία, αλλά και τις πολλές ελλείψεις παικτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με ελλιπή προετοιμασία και πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Όμως είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα καλό πλασάρισμα στο τουρνουά. Ένας στόχος είναι η τετράδα, αλλά αυτό υπό όρους».

Οι όμιλοι

Α’ όμιλος: FYΡΟΜ, Βοσνία, Βουλγαρία

Β’ όμιλος: ΕΛΛΑΔΑ, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία

Το πρόγραμμα του β’ ομίλου

Τετάρτη 13/8

15.30, Τουρκία – Ρουμανία

17.30, Σερβία – Ελλάδα

Πέμπτη 14/8

15.30, Ελλάδα - Ρουμανία

17.30, Σερβία – Τουρκία

Παρασκευή 15/8

15.30, Τουρκία – Ελλάδα

19.30, Σερβία - Ρουμανία

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου

Τετάρτη 13/8

20.00, Βοσνία – Βουλγαρία

Πέμπτη 14/8

19.30, FYROM - Βοσνία

Παρασκευή 15/8

17.30, FYROM - Βουλγαρία

 

Τελευταία Νέα