Χρυσές οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη

Gazzetta team
Χρυσές οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη

bet365

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσαρτσιάνη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο MASTER της Αλεξανδρούπολης επικρατώντας στον τελικό των γυναικών με 2-0 σετ των Μεθενίτη και Καραγκούνη.

Γεμάτες οι κερκίδες στις εγκαταστάσεις του Beach Bar MAYO και τι καλύτερο από τις φιναλίστ, που είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο πρώτο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ανταμείβοντας το κοινό της Αλεξανδρούπολης.

Ένας αγώνας για γερά νεύρα, με το δίδυμο των επιτυχιών των Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη να κάμπτουν εν τέλει την αντίσταση των Μεθανίτη – Καραγκούνη και να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είχαμε έρθει εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Φέτος ομολογώ ότι το επίπεδο στις γυναίκες είναι πιο ανεβασμένο. Ο κόσμος το ευχαρηστήθηκε το ίδιο και εμείς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Μακάρι να ξαναγίνει εδώ η διοργάνωση», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα η Αρβανίτη.

Πανευτυχής και η Τσιαρτσιάνη, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι το πιο γλυκό μου πρωτάθλημα γενικότερα, λόγω της κορούλας μου, της Σοφίας που την έχω εδώ μαζί μου. Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαζί με τη Βίκυ».

Τρίτη θέση για Αγγελοπούλου – Χρήστου

Στον μικρό τελικό, οι Αγγέλλοπούλου/ Χρήστου δεν βρήκαν αντίσταση ιδιαίτερη αντίσταση από τις Βλάχου/ Κοτέογλου και με ένα εύκολο 2-0 κατέκτησαν την 3η θέση στη διοργάνωση και το χάλκινο μετάλλιο.

 

Τελευταία Νέα