Συγχαρητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π στην Εθνική Βόλεϊ

Συγχαρητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π στην Εθνική Βόλεϊ

Gazzetta team
Συγχαρητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π στην Εθνική Βόλεϊ

bet365

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ, κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ανδρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και εύχεται "περαστικά" στον διεθνή Παναγιώτη Πελεκούδα για τον τραυματισμό του στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου.

Κόντρα σε δυσκολίες, ατυχίες, αλλά και στην κακοδαιμονία που αντιμετώπισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέχρι και στον β' τελικό, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκουκατάφερε με πάθος για διάκριση, φοβερή αγωνιστικότητα και σκληρή δουλειά, να αγγίξει" τη διάκριση και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής στην "ελίτ' του παγκόσμιου βόλεϊ.

Παρά την πικρία της ήττας από τους Μαυροβούνιους και στους δύο τελικούς (2-3, 1-3), η εικόνα της «γαλανόλευκης» ασφαλώς αφήνει θετικές εντυπώσεις και καθιστά περήφανους τους φίλους της ελληνικής πετοσφαίρισης, αφού μετά από πολλά χρόνια "ανομβρίας" η καρδιά μας σκίρτησε ξανά στο ενδεχόμενο μιας ιστορικής επιτυχίας.

Ελπίζουμε ωστόσο, πως η φετινή παρουσία της Εθνικής μας στη διοργάνωση και το ασημένιο μετάλλιο, δεν θα αποπροσανατολίσει το μέχρι σήμερα έργο της Ε.Ο.Π.Ε, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό, τη μεθοδική δουλειά και την απαραίτητη στήριξη όλων μας, θα αποτελέσει απαρχή μιας νέας προσπάθειας για διάκριση, βάζοντας ψηλότερα τον... πήχη των προσδοκιών για μελλοντικές επιτυχίες».

 

Τελευταία Νέα