Στιγμές από το παρελθόν στον Εύοσμο! (vid)

Φώτης Καρακούσης
Στιγμές από το παρελθόν στον Εύοσμο! (vid)

bet365

Μπορεί η Εθνική να κέρδισε, αλλά το πρώτο μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε και αυτό ήταν η παρουσία του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό του Ευόσμου. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φώτης Καρακούσης.

Πόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν δεν έχουμε δει αγώνες της Εθνικής με ελάχιστο κόσμο; Για την ακρίβεια οι περισσότεροι γινόντουσαν μεταξύ συγγενών και φίλων. Σήμερα ωστόσο στον Εύοσμο, φάνηκε πως κάτι αλλάζει. Φάνηκε πως παρά την ήττα από το Μαυροβούνιο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχίζει και αποκτά φιλάθλους. Και τους αποκτά γιατί ο κόσμος βλέπει πως γίνεται μια καινούργια και ελπιδοφόρα αρχή, που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό.

Ένας κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό. Και όχι ένα μικρό κλειστό, αλλά συνολικά πάνω από 3.000 στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, την στήριξαν και στο τέλος παρά την ήττα, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του. Πραγματικά τα όσα έζησαν οι διεθνείς μετά τον τελευταίο πόντο, θα έχουν να το λένε για καιρό, καθώς παρά την ήττα και αφού πρώτα γνώρισαν την αποθέωση, δεκάδες ήταν τα παιδιά που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο και δίνοντας συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την φετινή πορεία. Εικόνες που τόσο είχαν λείψει από την Εθνική και που μας κάνουν όλους να ελπίζουμε πως τελικά όντως αυτή η καινούργια αρχή, ότι και να γίνει το Σάββατο στη Μπούντβα, μπορεί να φέρει κάτι καλό για το άθλημα.

 

Τελευταία Νέα