Πανέτοιμοι για το πρώτο βήμα (vid+pics)

Πανέτοιμοι για το πρώτο βήμα (vid+pics)

Φώτης Καρακούσης
Πανέτοιμοι για το πρώτο βήμα (vid+pics)

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής με τους παίκτες και τον Σωτήρη Δρίκο να είναι έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης με το Μαυροβούνιο στοον Εύοσμο (19:00)στον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φώτης Καρακούσης.

Με τα τελευταία χρόνια το ελληνικό βόλεϊ και ειδικά οι Εθνικές ομάδες να περνάνε μια παρατεταμένη κρίση, αύριο Τετάρτη στον Εύοσμο (19:00), ήρθε η ώρα να γίνει το πρώτο βήμα για την επαναφορά του αθλήματος εκεί που πρέπει να είναι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται το Μαυροβούνιο στον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ και αυτό που διακυβεύεται από το συγκεκριμένο ματς, από τα δύο μαζί για την ακρίβεια, δεν είναι απλά ένα τρόπαιο. Είναι το εισιτήριο για το Γουόρλντ Λιγκ, το ραντεβού των μεγάλων του αθλήματος, από το οποίο η Εθνική λείπει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Αυτό δείχνουν να το έχουν καταλάβει καλύτερα από τον καθένα οι παίκτες και ο Σωτήρης Δρίκος με τον Τάκη Φλώρο, κάτι που φάνηκε και από την τελευταία προπόνηση. Εκεί όπου το πάθος ξεχείλιζε, μιας και όλοι θέλουν να έρθει η μεγάλη νίκη και στην συνέχεια να πάει η ομάδα το Σάββατο στην Μπούντβα να διεκδικήσει το χρυσό εισιτήριο για το Γουόρλντ Λιγκ.

Τακουρίδης: «Δεν έχουμε περιθώρια»

Για να το πετύχει χρειάζεται και τον κόσμο, που αναμένεται να βρεθεί μαζικά δίπλα στην Εθνική. Ο Γιάννης Τακουρίδης μιλώντας στο gazzetta.gr κάλεσε τους φίλους του βόλεϊ να βρεθούν μαζικά και να ενισχύσουν την ομάδα, επισημαίνοντας τα εξής; «Εμείς περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει. Παίζουμε τον κόσμο στην έδρα μας και είναι σημαντικό. Εμείς περιμένουμε να δώσουμε ότι χρειάζεται, δεν έχουμε περιθώρια μέχρι εδώ που φτάσαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την κούραση που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία: «Είναι μια ευκαιρία που δεν παρουσιάζεται καθημερινά. Μια ευκαιρία ΄που ανοίγει μια πόρτα για το άθλημα και όλους τους αθλητές. Άγχος δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει θέληση».

Για το που θα κριθεί: «Αυτός είναι τελικός. Η βάση είναι η τακτική και η προετοιμασία. Την προετοιμασία την τελειώσαμε σήμερα, την τακτική θα την συνεχίσουμε, αλλά όπως είπα τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η θέληση να κερδίσεις το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα