Και επίσημα «Ιταλίδα» η Βασιλαντωνάκη!

Και επίσημα «Ιταλίδα» η Βασιλαντωνάκη!

Gazzetta team
Και επίσημα «Ιταλίδα» η Βασιλαντωνάκη!

bet365

Παίκτρια της ιταλικής Κονελιάνο είναι και επίσημα από σήμερα η Ανθή Βασιλαντωνάκη με τη νέα της ομάδα να κάνει λόγο για ακατέργαστο διαμάντι!

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στα γήπεδα, ένα ήταν το σίγουρο αναφορικά με την Ανθή Βασιλαντωνάκη. Πως αυτό το κορίτσι θα έπαιζε σίγουρα στο εξωτερικό. Αυτό έγινε και μάλιστα πιο νωρίς, καθώς μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και μόλις στα 18 της χρόνια θα συνεχίσει στην Ιταλία και την Κονελιάνο, με τη νέα της ομάδα στην ανακοίνωσή της να κάνει λόγο για ακατέργαστο διαμάντι, δείχνοντας ξεκάθαρα το πόσο πολύ πιστεύει στις δυνατότητές της.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο πρόεδρος της Κονελιάνο Πιέτρο Μάτσιο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για μας είναι μια μεγάλη επιτυχία. Η αθλήτρια μπορεί να γίνει μία από τις κορυφαίες στο μέλλον και είναι ήδη ώριμη να γίνει παίκτρια της ομάδας μας. Εργαζόμαστε για το παρόν και για το μέλλον ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε πάντα στην κορυφή. Η Ανθή συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε τη ερχόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα