Παρέμεινε στην ΑΕΚ η Γιακουμή

Φώτης Καρακούσης
Παρέμεινε στην ΑΕΚ η Γιακουμή

bet365

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά η Δήμητρα Γιακουμή με την Ένωση να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου.

Την στιγμή που τα πράγματα όχι μόνο στο βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, αλλά συνολικά στον Ερασιτέχνη, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι «κιτρινόμαυρες» έκαναν μια εξαιρετική κίνηση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, κρατώντας την Δήμητρα Γιακουμή στην ομάδα. Η έμπειρη κεντρικός θα παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Γιακουμή για έναν ακόμη χρόνο. Η Γιακουμή συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του τμήματος και θα συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία μιας ομάδας με παρών αλλά και μέλλον».

«Θέλω να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια»

Η Αθλήτρια της ΑΕΚ, Δήμητρα Γιακουμή μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την παραμονή της και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω να φοράω και τη νέα χρονιά την φανέλα της ΑΕΚ. Είδα την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ και την αγάπη τους για το τμήμα και θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά και θεωρώ πως μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που θα έρθουν θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με ομοιογένεια και κυρίως οικογενειακούς δεσμούς για να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που αγαπούν πολύ το τμήμα και θέλω παράλληλα να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος θεωρώ πως θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μια καλή πορεία.
Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ΑΕΚ θεωρώ πως χρειάζεται ανθρώπους για να μπουν μπροστά. Όχι μόνο παράγοντες αλλά αθλητές και αθλήτριες. Θέλω να βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Στα δύσκολα να μπούμε μπροστά για να στηρίξουμε το τμήμα.
Σε ερώτηση αν την αγχώνει το γεγονός πως θα έχει πλέον ηγετική παρουσία στην ομάδα, η Γιακουμή σχολίασε: "Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Καμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ή δύο αθλήτριες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα παραμείνουν κι άλλα κορίτσια από τη περσινή ομάδα και μαζί με τις νέες αθλήτριες που θα έρθουν θα δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε.
Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά με αισιοδοξία, δουλειά και πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα