Το δύο στα δύο οι Αγγελοπούλου/Χρήστου

Gazzetta team
Το δύο στα δύο οι Αγγελοπούλου/Χρήστου

bet365

Μετά την Καρδιά Θεσσαλονίκης, οι Αγγελοπούλου και Χρήστους έκαναν το δύο στα δύο στο Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ κερδίζοντας την κούπα και στον Σχοινιά με νίκη επί των Λαδένη/Τσοπούλου με 2-1.

Στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της φετινής σειράς των τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014, τα δύο κορίτσια, παρά την κόπωση από την αφόρητη ζέστη αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν για πρώτη φορά στο τουρνουά στο κεντρικό γήπεδο, επικράτησαν χάρις στην εμπειρία τους με 2-1 (21-11, 16-21, 15-13) των φιναλίστ Λαδένη/Τσοπούλου.

Οι πρωταθλήτριες της Θεσσαλονίκης μπήκαν πολύ δυνατά και με φοβερή συγκέντρωση κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους.

Με την πλάτη στον τοίχο στο β’ σετ οι Λαδένη/Τσοπούλου προσπάθησαν και κατάφεραν να κουράσουν τις αντιπάλους τους σημαδεύοντας στο σερβίς τους την Χρήστου και παράλληλα με καλό μπλοκ ισοφάρισαν σε 1-1 διατηρώντας "ζωντανές" τις ελπίδες τους για τίτλο. Στο τελευταίο σετ έγινε μεγάλη μάχη, καθώς και οι φιναλίστ τα έδωσαν όλα για τον τίτλο. Τελικά στο 14-13 το σερβίς της Λαδένη, έγειρε την πλάστιγγα της νίκης για τις βασίλισσες της Καρδίας, που πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους πέφτοντας αγκαλιασμένες στην άμμο!

«Είμαι τρισευτυχισμένη» ψέλλισε ασθμαίνοντας από την υπερπροσπάθεια η… αλευρωμένη από τη χαλαζιακή άμμο του κεντρικού γηπέδου, Εύη Χήστου και συμπλήρωσε: «Ήταν το πιο δύσκολο τουρνουά που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ την Μαριώτα για τη δύναμη ψυχής που έδειξε και την βοήθεια που μου έδωσε».

Σε πελάγη ευτυχίας, παρά την εξάντληση των συνεχόμενων αγώνων, έπλεε και η Κύπρια δις πρωταθλήτρια, Μαριώτα Αγγελοπούλου. «Πολύ δύσκολος τελικός, καθώς πέρα από τη δυσχερείς συνθήκες του γηπέδου και του ήλιου, ήταν το 6Ο παιχνίδι μας, καθώς προκριθήκαμε από το ταμπλό των ηττημένων. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε σε έναν ακόμη τελικό και στεφθήκαμε πρωταθλήτριες» τόνισε η Αγγελοπούλου που αφιέρωσε τον τίτλο του Σχοινιά στους γονείς της, τους φίλους της που βρέθηκαν στο Kαράβι Sports Club και ειδικά στην φίλη της Σοφία, που λόγω εξεταστικής απουσίασε από τον τελικό, αλλά δε σταμάτησε στιγμή να της στέλνει τη θετική της ενέργεια.

Από την πλευρά της, όπως αναμενόταν η προσφάτως … χαζοθεία, Εύη Χρήστου αφιέρωσε την νέα επιτυχία της «στον δεύτερο ανηψιό μου που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο μέρες».

Παρά την ήττα στον τελικό Μαστερς οι «πρωτάρες», Λαδένη/Τσοπούλου είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένες με την πορεία τους στο 2ο Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014, όπου έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

«Παίξαμε πρώτη φορά σε τελικό Μάστερς και παρόλα αυτά το παλέψαμε μέχρι τέλους, αν και όπως φάνηκε θα μπορούσαμε και καλύτερα. Είμαστε όμως ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα και ευχαριστώ πολύ την συμπάικτριά μου που με βοήθησε όποτε χρειάστηκε να πάρω ανάσες» δήλωσε η πρώην άσος της ΑΕΚ, Αφροδίτη Λαδένη.

Από την πλευρά της η αθλήτρια του Ανατόλια, Κωνσταντίνα Τσοπούλου είχε ένα μικρό παράπονο, καθώς η ομάδα της έφτασε μία ανάσα από το όνειρο. «15-13 στον τελικό… Αυτό τα λέει όλα! Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές άμυνες και υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς η άμμος έκαιγε υπερβολικά. Βρεθήκαμε ένα… κλικ από τον τίτλο και για αυτό είμαστε ευχαριστημένες».

 

Τελευταία Νέα