Ικανοποίηση Νικολάκη, προβληματισμός Ρουμελιώτη

Gazzetta team
Ικανοποίηση Νικολάκη, προβληματισμός Ρουμελιώτη

bet365

Έχοντας κερδίσει η ομάδα του με 3-0, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης δεν θα μπορούσε να μην ήταν ικανοποιημένος, ενώ αντίθετα ο Μανώλης Ρουμελιώτης της Ένωσης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Νικολάκης από τη νίκη, αλλά κυρίως από την αντίδραση της ομάδας του μετά τον πρώτο τελικό.

«Ξέραμε ότι παίζαμε αν όχι το τελευταίο μας, ένα πολύ… δύσκολο χαρτί, γιατί είναι διαφορετικό το 0-2 σε μια σειρά αγώνων από το 1-1. Τώρα όλα ξεκινούν από την αρχή! Ξέρω ότι σήμερα τα κορίτσια το ήθελαν πάρα πολύ και ξέραμε ότι για να το πετύχουμε θα έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση και πάθος, τα στοιχεία δηλαδή που μας έλειψαν από το πρώτο ματς» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Τα καταφέραμε και τώρα έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το τρίτο ματς όπου θέλουμε να κάνουμε να κάνουμε το μπρέικ. Στους τελικούς παίζουν δύο ισάξιες ομάδες και όλα τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Όσον αφορά την συμβολή που είχαν οι αθλήτριες που είχαν από τον πάγκο (Τέζα, Κωνσταντίνου) ο κ. Νικολάκης σημείωσε: «Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να έχει το υλικό του έτοιμο και για να συμβεί αυτό πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο του αγώνα, όπου υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση και δίνεις το 100% δείχνει ότι έχεις ετοιμότητα και προσωπικότητα. Εγώ πιστεύω σε όλα τα κορίτσια και δεν είναι η πρώτη φορά που πήραμε σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Ρουμελιώτης παραδέχθηκε ότι «είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι γενικά. Η εξέλιξη του πρώτου σετ όπως φάνηκε ήταν καθοριστική, όπου εμείς κάναμε πολλά λάθη, για ένα τέτοιου είδους ματς, τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να επιστρέψει και να ανέβει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Είπαμε ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για το επόμενο ματς που είναι εντός έδρας, είναι πολύ καθοριστικό και θέλουμε να δείξουμε το πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι σε ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχασε μια σημαντική διαφορά ο τεχνικός της Ένωσης σημείωσε: «Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός, αλλά κυρίως μας προβληματίζει ότι η διαφορά εξανεμίστηκε με τα δικά μας λάθη σε υποδοχή και επίθεση. Είναι κάτι που οφείλουμε να το διορθώσουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα