Κληρώνει με φόντο το φάιναλ φορ!

Φώτης Καρακούσης
Κληρώνει με φόντο το φάιναλ φορ!

bet365

Τα ζευγάρια που θα παλέψουν για τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών θα γίνουν γνωστά στην Κλήρωση της Πέμπτης. Κληρώνει και για την φάση των «16» στις γυναίκες.

Την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη θα κριθεί ο πρώτος φετινός τίτλος και συγκεκριμένα το Λιγκ Καπ με την διεξαγωγή του φάιναλ φορ, ωστόσο την Πέμπτη το βάρος θα πέσει σε Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών, όπου και θα έχουμε τις κληρώσεις σε φάσεις των «8» και «16» αντίστοιχα.

Ειδικά στους άνδρες με τις ομάδες να βρίσκονται ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ, όλοι θα περιμένουν να τους χαμογελάσει η τύχη. Θυμίζουμε πως οι αγώνες είναι μονοί, οπότε σημαντικό ρόλο για κάθε ομάδα θα παίξει η έδρα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για τον καθορισμό του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Στην 8άδα των ανδρών προκρίθηκαν οι ομάδες της Volleyleague, Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, ΑΕΚ κι ενώ εκκρεμεί ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης για να συμπληρωθεί η προημιτελική φάση.

Στις γυναίκες, πέντε ομάδες από την Α2, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Ανατόλια, ΕΑ Λάρισας και Άρης θα συναντήσουν στους «16» τις 11 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή από την Α1 Γυναικών, ΑΕΚ, Βριλήσσια, Ηρακλής Κηφισιάς, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ίωνες, Μακεδόνες Αξιού, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, ΟΠ Ρεθύμνου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα