Το Σαββατοκύριακο στο Emileon το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά footvolley! (pics)

Gazzetta team
Το Σαββατοκύριακο στο Emileon το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά footvolley! (pics)

bet365

Tα «καλά του» φοράει το Σαββατοκύριακο το Αγρίνιο προκειμένου να διοργανώσει το 1ο Eυρωπαϊκό τουρνουά footvolley το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Emileon!

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρετάει σιγά-σιγά, αλλά οι... μάχες στην άμμο παραμένουν πάντα ενδιαφέρουσες, ειδικά όταν σε αυτές συμμετέχουν μερικοί από τους «μετρ του είδους» όπως για παράδειγμα ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που τον τελευταίο χρόνο αποτελεί και μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Παναιτωλικού!

Το πρώτο ευρωπαϊκό τουρνουά, διοργανώνουν από κοινού, η FOOTVOLLEY LEAGUE, η Footvolley Greece 2001, ο Παναιτωλικός (είναι και οικοδεσπότης του event), καθώς και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος! Η θεαματική διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του EMILEON, σε χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις απαιτήσεις του τουρνουά! Να τονιστεί ότι σε αυτό θα πάρουν μέρος 8 ευρωπαϊκές και 4 ελληνικές ομάδες, ενώ για το κομμάτι που αφορά το... show η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να κάνει την διαφορά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα