Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού!

Gazzetta team
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού!
Δίχως αιτία, όπως φέρονται να τους είπαν στην κατάληξη της υπόθεσης, η αστυνομία της Τουρκίας συνέλαβε τους Παγιάν και Μεχία, μέλη της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όταν εκείνοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα volleynews.gr, οι δύο αθλητές μετέβησαν οδικώς από την Αλεξανδρούπολη στην Κωνσταντινούπολη, από εκεί θα έπαιρναν το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη και ο τελικός προορισμός τους θα ήταν η πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μποκοτά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, τους σταμάτησαν και τους συνέλαβαν, ενώ για δύο ολόκληρες μέρες τους υπέβαλαν σε ελέγχους, για να τους πουν στο φινάλε πως... έγινε λάθος και η σύλληψή τους αφορούσε έρευνες για κύκλωμα μεταφοράς παράνομων πραγμάτων.

Με την όλη κατάσταση, οι Μεχία και Παγιάν έχασαν τις πτήσεις τους, υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημιά, όμως ο Εθνικός, τους έβγαλε νέα εισιτήρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα