Απαντά σε Καλαφατάκη και απειλεί με μηνύσεις η ΑΕΚ

Gazzetta team
Απαντά σε Καλαφατάκη και απειλεί με μηνύσεις η ΑΕΚ

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΚ η οποία με ανακοίνωση της απαντάει στις καταγγελίες της Αγγελικής Καλαφατάκη και την απειλεί με μηνύσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ένωσης στις βαριές κατηγορίες της Αγγελικής Καλαφατάκη, με την 22χρονη παίκτρια της ΑΕΚ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως υπήρξε παίκτρια που για τρεις μέρες έτρωγε μόνο μέλι γιατί δεν είχε κάτι άλλο να φάει.

Οι... κιτρινόμαυροι με ανακοίνωση τους τονίζουν πως όσα καταγγέλλει η παίκτρια είναι ψέματα και απειλούν με μηνύσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής: «7.1.2017 Συνέντευξη Καλαφατάκη στο SDNA: Στην ΑΕΚ είμαστε σαν οικογένεια.

24.3.2017 Τέλος πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ γυναικών.

Τι μεσολάβησε στο δίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017; Τι μεσολάβησε μέχρι σήμερα;

Μήπως οι τρεις μισθοί που της οφείλονται και για τους οποίους έλαβε ρητή δέσμευση – υπόσχεση, μέσω οικείου της προσώπου ότι θα της εξοφληθούν εντός του τρέχοντος μηνός;

Μήπως ότι δεν τιμωρήθηκε όταν πέταξε το πινακάκι της αλλαγής στον προπονητή της, βρίζοντάς τον, όταν ‘τόλμησε’ να την κάνει αλλαγή σε κάποιο ματς;

Μήπως ότι τελικά δεν της επιβλήθηκε το πρόστιμο λόγω της μη συμμετοχής της σε προπόνηση, ως μία ακόμη ένδειξη νουθεσίας;

Ή μήπως τελικά φταίει ότι το σωματείο μας δεν αποδέχθηκε πρόταση χορηγίας από συγγενικό της πρόσωπο υπό την «ευνόητη προϋπόθεση» της διατήρησής της στην ομάδα;

‘Η μήπως ότι τελικά ότι το σωματείο προτίμησε να διατηρήσει τον άξιο προπονητή του και όχι την αθλήτρια στο δυναμικό της ομάδας, παρά τις μεσολαβήσεις τρίτων εντός του μηνός Ιουνίου για το αντίθετο;

Μήπως τελικά η οργιώδης φαντασία της αθλήτριας την οδήγησε, μετά από τα πειθαρχικά της παραπτώματα και σε ηθικά ατοπήματα;

Επιστρέφουμε ως ψευδείς και συκοφαντικές όλες τις αναφορές της αθλήτριας Καλαφατάκη της περί καθεστώτος πείνας και αδιαφορίας διοίκησης και διατροφής με μέλι… Επιστρέφουμε, επίσης, στην αθλήτρια τις βασισμένες σε ψεύδη υπόνοιες σχετικά με τις αιτίες της αλλαγής του προπονητή.

Τέτοια ψεύδη συνιστούν αχαριστία, τουλάχιστον προς τον κ. Αρχόντη, τη Γενική Γραμματέα κ. Κάσκαρη και τον Έφορο κ. Παναγιωτίδη, αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Σαμαρά, που βρισκόταν δίπλα στην ομάδα 24 ώρες το 24ωρο κυριολεκτικά, χωρίς να παραβλεφθεί και η προσπάθεια άλλων στελεχών, όπως του Γενικού Αρχηγού, κ. Δευτεραίου.

Επισημαίνουμε στην αθλήτρια να σεβαστεί το όνομα που φέρει, αλλά ακόμη περισσότερο να σεβαστεί το όνομα της ομάδας της οποίας τη φανέλα φόρεσε κατά την περυσινή σεζόν.

Τα περυσινά της αγωνιστικά παραπτώματα έμειναν ατιμώρητα και κατά πως φαίνεται η καλή μας διάθεση εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Όμως, η σημερινή της απρόκλητη επίθεση σε βάρος της ΑΕΚ δε θα μείνει έτσι. Η ΑΕΚ από σήμερα την κατατάσσει στη θέση που της αξίζει και αναμένει από τη δικαιοσύνη να της επιβάλλει τις νομικές κυρώσεις.

Το φαινόμενο της έξαρσης της Καλαφατάκη, που μετά από οκτώ μήνες θυμήθηκε να καταγγείλει ως κακά πράγματα όσα μέχρι πρότινος θεωρούσε καλά, δεν είναι αποτέλεσμα κακής εκτίμησης και ξαφνικής διαπίστωσης της πραγματικότητας.

Είναι προφανές ότι εντάσσεται στη σειρά στοχευμένων δράσεων κατά της ΑΕΚ, τώρα που η δυναμική της αρχίζει να διαφαίνεται και να γίνεται αισθητή. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, καλά θα κάνουν να υποταχθούν στο πεπρωμένο. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν, τόσο λιγότερο οδυνηρό θα είναι για αυτούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα