Αχτίδα φωτός αλλά και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Αχτίδα φωτός αλλά και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Αχτίδα φωτός αλλά και αγωνία στον Παναθηναϊκό

bet365

Κρίσιμη η εβδομάδα που διανύουμε για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς παρότι έχει υπάρξει αχτίδα φωτός, τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα.

Με τον χρόνο να τρέχει η αγωνία στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει μια μικρή αχτίδα φωτός, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Το δεδομένο είναι πως ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι αύριο, καθώς έως τις 19/9 έχουν δικαίωμα οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η λογική λέει πως ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί οριστική λύση, οι... πράσινοι θα δηλώσουν πως θα αγωνιστούν, μιας και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βρουν λύσεις δεν υπάρχουν κυρώσεις. Από την στιγμή της δήλωσης, θα υπάρξει ένας αγώνας δρόμου για να δημιουργηθεί το ρόστερ, αν και εφόσον βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα.

Ξαναλέμε πως ναι μεν υπάρχει αυτή η αχτίδα, αλλά ακόμα τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, με την αγωνία στους φίλους του «τριφυλλιού» όχι απλά να παραμένει, αλλά να μεγαλώνει όσο φτάνουμε στο τέλος της προθεσμίας.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα