Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ

Gazzetta team
Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ

bet365

Εγκρίθηκε στο ΔΣ της ΕΟΠΕ η προκήρυξη του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών...

Αναλυτικά:

«Συνεδρίασε σήμερα 8 Σεπτεμβρίου το ΔΣ της ΕΟΠΕ και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών.

Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός δραστηριοτήτων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και beachvolley, καθώς και οι δραστηριότητες στο βόλεϊ και στο beachvolley.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις της Επιτροπής Ανάπτυξης για την επιλογή των Π.Ο.Π και εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης κ. Άγγελος Κυριακίδης για την τελική επιλογή.

Αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Marketing, Τύπου και επικοινωνίας με Πρόεδρο τον Ταμία του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Τάσο Πασπάλα και την οποία θα συντονίζουν ο Παντελής Λώλης και ο Ισίδωρος Πρίντεζης με συνεργάτες την Πένυ Ροντογιάννη και τον Τίμο Αθανασόπουλο. Στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε αναλυτική παρουσίαση του πλάνου που θα κινηθεί η Ομοσπονδία στο κομμάτι της προβολής και της επικοινωνίας.

Ορίστηκε ο Κώστας Χαριτωνίδης Τεχνικός Υπεύθυνος Ανάπτυξης και ο Χαράλαμπος Καρασαρλίδης υπεύθυνος ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος. Και οι δύο θα συνεργαστούν σε εθελοντική βάση.

Το ετήσιο τουρνουά Mini Volley Festival θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active»».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα