Πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή με «ελληνική» συνταγή

Gazzetta team
Πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή με «ελληνική» συνταγή

bet365

Υπό τις οδηγίες του Στέφανου Νανά ο οποίος θα είναι ο νέος συνεργάτης του Γιάννη Ορφανού ξεκινάει σήμερα Τετάρτη (23/8) η προετοιμασία του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο και ενδυνάμωση στους Χορτατζήδες και μετά από μία εβδομάδα οπότε και θα επιστρέψει ο Γιάννης Ορφανός (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική γυναικών) οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Μίκρα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του τμήματος Μάκη Καλαϊτζίδη εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν και άλλες συμφωνίες με έμπειρους Έλληνες αθλητές και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Το επιτυχημένο μοντέλο της σεζόν 2016-17 όπου η ομάδα από τον Β΄γύρο πορεύτηκε μόνο με Έλληνες αθλητές και κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την είσοδο της στα πλέι οφ θα υιοθετηθεί και για τη νέα περίοδο.

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 ανανέωσαν ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας (λίμπερο), ο Βασίλης Μούχλιας (διαγώνιος), ο Αντώνης Μπουράκης (λίμπερο) και ο Στέλιος Τζιουμάκας (ακραίος).

Ο Ηρακλής εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ και ο Μάκης Καλαϊτζίδης έδωσε το πρώτο στίγμα της νέας ομάδας του Ηρακλή:

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με Έλληνες αθλητές, με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και παράλληλα να τακτοποιούνται και παλιές εκκρεμότητες. Ο Γιάννης Ορφανός θα τρέξει και πάλι την ομάδα και θα έχει συνεργάτη τον Στέφανο Νανά. Με οδηγό την αγάπη και τον σεβασμό προς την ιστορία του συλλόγου κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξουμε μία ομάδα με ελληνική ταυτότητα και δυνατό χαρακτήρα αγωνιστικά. Ο κόσμος έχει υπομονή και μας στηρίζει. Θα κλείσουμε το ρόστερ με ποιοτικούς Έλληνες αθλητές αλλά και ταλαντούχα παιδιά και παράλληλα θα οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τμήμα για να αντέξουμε τον ανταγωνισμό. Σε αυτή τη φάση ο στόχος που έχουμε είναι η παραμονή. Με την επιστροφή του προπονητή θα οριστικοποιήσουμε όλες τις εκκρεμότητες για το ρόστερ και τα φιλικά προετοιμασίας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα