Ορφανός: «Να βρούμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε»

Ορφανός: «Να βρούμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε»

Ορφανός: «Να βρούμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε»

Αντίδραση από την Εθνική περιμένει στα επόμενα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ο Γιάννης Ορφανός.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Σλοβενία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος:

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο τουρνουά, δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Και σήμερα αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με την υποδοχή και σε συνάρτηση με τα πολλά λάθη στην επίθεση, μείναμε εκτός διεκδίκησης της νίκης. Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο, πρέπει να ανασυνταχθούμε, δεν έχουμε φθάσει ούτε στα μέσα του τουρνουά. Σίγουρα για να μιλάμε για την πρόκριση φαντάζει εξωφρενικά δύσκολο, αλλά πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, διότι πιστεύω ότι το πρόσωπο που έχουμε δείξει στο γήπεδο, δεν μας αντιπροσωπεύει αλλά και δεν έχει καμία σχέση με τις δυνατότητες της ομάδος μας που φάνηκαν στο προηγούμενο τουρνουά στην Κροατία. Πρέπει να επόμενα τρία ματς που απομένουν, να βρούμε τις δυνάμεις και να αντιδράσουμε σαν ομάδα».

Best of internet