Ώρα μηδέν για το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Ώρα μηδέν για το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Φώτης Καρακούσης
Ώρα μηδέν για το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

bet365

Κρίσιμες ώρες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που φλερτάρει με μια... μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Τι ισχύει για την παράταση που ζήτησαν οι «πράσινες» και τι γίνεται αν δεν την πάρουν.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ζει πολύ δύσκολες μέρες, καθώς φλερτάρει με μία μεγάλη μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, οι «πράσινοι» ζήτησαν παράταση για να κατεβάσουν ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, ανδρών, αλλά και στο μπάσκετ γυναικών.

Η προθεσμία για το βόλεϊ γυναικών λήγει το βράδυ της Τρίτης. Οι «πράσινοι», πρέπει μέχρι τότε να έχουν βρει λεφτά ώστε να κατεβάσουν ομάδα, πράγμα απίθανο. Για τον λόγο αυτό ζήτησαν από την ΕΟΠΕ παράταση μέχρι τις 3/8 για να βρουν χρήματα και να κατεβάσουν ομάδα. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε από την Ομοσπονδία μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν...

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, για να δοθεί παράταση σε μια ομάδα θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων 11 ομάδων. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς όσες ομάδες θα παίξουν για την σωτηρία την επόμενη σεζόν, θα έχουν ήδη έναν δεδομένο υποβιβασμό, άρα θα κερδίζουν μια θέση.

Με αυτά και μ' αυτά, ο Παναθηναϊκός φαίνεται απίθανο να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, αλλά απλά δεν θα υπάρχει πουθενά γυναικείο τμήμα του «τριφυλλιού» στο βόλεϊ την σεζόν 2017-2018. Την αμέσως επόμενη χρονιά όμως, οι «πράσινοι» θα βρεθούν στην δεύτερη κατηγορία και θα αγωνιστούν κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα