Θα ζητήσει μεγάλη αποζημίωση από Φινλανδία ο Σόσα

Gazzetta team
Θα ζητήσει μεγάλη αποζημίωση από Φινλανδία ο Σόσα

bet365

Αποφασισμένος να ζητήσει μεγάλη αποζημίωση από το κράτος της Φινλανδίας για την άδικη κράτησή του για έναν χρόνο είναι ο Κουβανός βολεϊμπολίστας Λουίς Σόσα.

Ο Σόσα είναι ο μοναδικός από τους πέντε Κουβανούς που αφέθηκε ελεύθερος μετά την νέα κατάθεση της Φινλανδής που τόνισε πως δεν υπήρξε βιασμός και είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την συγκεκριμένη χώρα όσο δεν πάει. Ο δικηγόρος του Κουβανού μιλώντας σχετικά ανέφερε: «Φυσικά και θα διεκδικήσουμε αποζημίωση και μάλιστα αποζημίωση που δεν έχει πληρώσει ποτέ ξανά το φινλανδικό κράτος. Η Άνελι Άουερ η οποία πέρασε έξι χρόνια αδίκως στη φυλακή κατηγορούμενη για τη δολοφονία του άντρα της, πήρε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο Σόσα θα διεκδικήσει αν όχι παραπάνω, τα ίδια περίπου χρήματα», με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας ωστόσο να τονίζουν πως η αποζημίωση δεν θα ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ.

Το θέμα πάντως είναι πως ένας νεαρός παίκτης καταστράφηκε χωρίς λόγο, μένοντας έναν χρόνο στην φυλακή, ενώ πλέον είναι ανεπιθύμητος στην χώρα του, ενώ πραγματικά κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί δεν αφέθηκαν ελεύθεροι και οι υπόλοιποι. Συγκεκριμένα ο Ουριάρτε είδε τη δική του ποινή από 5.5 χρόνια να μειώνεται στα 4, ο Μανθάνο στα 3.5, ο Σεπέδα στα 2.5 κι ο Γκαβιλά στους 15 μήνες, κάτι που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει από την στιγμή που η ίδια ανέφερε πως δεν υπήρξε βιασμός.

 

Τελευταία Νέα