«Παλεύει» για το μεγάλο μπαμ με Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός (vids)

«Παλεύει» για το μεγάλο μπαμ με Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός (vids)

«Παλεύει» για το μεγάλο μπαμ με Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Ιβάν Μίλκοβιτς με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να είναι όλο και πιο συχνά για το συγκεκριμένο θέμα.

Το ό,τι φέτος οι Πειραιώτες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη είναι δεδομένο, κάτι που φαίνεται και από τις έως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει. Ο Πολωνός πασαδόρος Φαμπιάν Ντρζίζγκα και ο Βούλγαρος ακραίος Τοντόρ Αλεξίεφ είναι παίκτες από το πάνω ράφι, ενώ και ο Ολλανδός ακραίος Γερόεν Ραούβερντινκ είναι μια πολύ καλή προσθήκη.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θέλουν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα, ένα κερασάκι που μόνο στο άκουσμά του θα προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο, μιας και πρόκεται για τον πλέον αγαπημένο παίκτη των φίλων των «ερυθρολεύκων».

Ο λόγος για τον Ιβάν Μίλκοβιτς, τον Σέρβο διαγώνιο που την διετία 2008-2010 κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα με τους Πειραιώτες, αλλά και ένα Κύπελλο. Ο 37χρονος πλέον σούπερ σταρ, όχι απλά βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο, αλλά πέρσι κατέκτησε με την Χάλκμπανκ το πρωτάθλημα Τουρκίας επικρατώντας της Αρκάς με 3-1 νίκες, με τον Μίλκοβιτς να έχει στα ματς αυτά 20, 17, 16 και 11 πόντους αντίστοιχα, δείχνοντας πως δεν καταλαβαίνει τίποτα από ηλικία.

Ο ίδιος είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, με το κασέ του να παραμένει υψηλό, κάτι λογικό αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις του σε ένα πολύ πιο απαιτητικό από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ότι και ο ίδιος θα ήθελε Ολυμπιακό, αλλά φυσικά και το ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει, δεν σημαίνει πως η περίπτωσή του είναι εύκολη. Κάθε άλλο μάλιστα γιατί αυτή την στιγμή ο Μίλκοβιτς είναι πρώτος αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας και έχει πολλά τρεξίματα και με αυτό. Το σίγουρο πάντως είναι πως ενδιαφέρον υπάρχει, κάτι που επισημαίνουν συνεχώς ΜΜΕ από το εξωτερικό, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν και άλλες λύσεις, δείχνοντας διάθεση να κάνουν μια ακόμα σημαντική κίνηση, κάτι λογικό όπως είχαμε αναφέρει, καθώς όταν αποκτάς έναν από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο αυτή την περίοδο, πρέπει να πάρεις και τους ανάλογους παίκτες για να τους τροφοδοτεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα