Μαγικός Ενγκαπέ και κούπα για Γαλλία (pics & vid)

Μαγικός Ενγκαπέ και κούπα για Γαλλία (pics & vid)

bet365

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο τελικός του World League, με τον Έρβιν Ενγκαπέ να οδηγεί τη Γαλλία στη νίκη επί της Βραζιλίας με 3-2 και στην κατάκτηση της κούπας.

Το ό,τι είναι ο καλύτερος και κυρίως ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης βόλεϊ αυτή την εποχή και ίσως όχι μόνο, το έχετε διαβάσει πολλές φορές. Ε θα συνεχίσετε να το διαβάζετε όσο ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει να κάνει μαγικά πράγματα. Όπως έκανε και στην Κοριτίμπα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως είναι απλά απολαυστικός!

Ναι καλά κατάλαβατε μιλάμε για τον Έρβιν Ενγκαπέ τον Γάλλο σούπερ σταρ που με μια μαγική εμφάνιση οδήγησε την Γαλλία στην μεγάλη νίκη επί της Βραζιλίας με 3-2 (25-21, 15-25, 23-25, 25-19, 13-15) και στην κατάκτηση του World League. Και το έκανε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μπροστά στους πιο θερμούς οπαδούς του αθλήματος. Μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει την Βραζιλία στο γήπεδό της και το έκανε.

Όσο για τον αγώνα μιλάμε για μια μεγάλη διαφήμιση του αθλήματος. Γαλλία και Βραζιλία τα έδωσαν όλα για τη νίκη, μας προσέφεραν εξαιρετικές φάσεις και πραγματικά άξιζε και με το παραπάνω το ξενύχτι. Στο τέλος και μετά από μια μοναδική παράσταση του Ενγκαπέ η Γαλλία κατέκτησε το τρόπαιο δείχνοντας πως όταν αυτός ο παίκτης πιάζει την απόδοση που μπορεί, όλα είναι εφικτά, ακόμα και η νίκη επί της Βραζιλίας σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Για τους θριαμβευτές πρώτος σκόρερ και απόλυτος στερ ήταν ο Ενγκαπέ κερδίζοντας 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπουαγιέ με 18 και Κλεβενό με 12. Για τους ηττημένους οι Λουκαρέλι και Γουάλας είχαν από 22 αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι τους και κυρίως δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον τεράστιο Ενγκαπέ.

Την τρίτη θέση και το χάκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καναδάς επικρατώντας με 3-1 των ΗΠΑ σε ένα επίσης θεαματικό παιχνίδι.

Τα σετ: 2-3 (25-21, 15-25, 23-25, 25-19, 13-15)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Νταλ Ζότο): Μπρούνο 1, Γουάλας 22, Σόουζα 6, Λούκας 8, Λουκαρέλι 22, Μαουρίτσιο 5 / Θάλες (λ), Έντερ 6, Ράφαελ

ΓΑΛΛΙΑ (Τιγί): Κλεβενό 12, Τονιουτί 2, Ενγκαπέ 29, Λε Ρου 8, Μπουαγιέ 18, Σινενιέζ 4 / Γκρεμπένικοφ (λ), Λινέλ, Μπριζάρ, Ροσάρ 2

 

Τελευταία Νέα