Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου: «Πάμε και στο Αντίρριο για το χρυσό»

Gazzetta team
Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου: «Πάμε και στο Αντίρριο για το χρυσό»

bet365

Το 2χ2 στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις Μαριώτα Αγγελοπούλου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου είναι γεγονός, με τις ίδιες να παραδέχονται πως δεν έπαιξαν όσο καλά θα ήθελαν αλλά το τέλος ήταν ιδανικό.

«Θεωρώ ότι εμείς το κάναμε πιο δύσκολο το τουρνουά αυτό. Αντιμετωπίσαμε τις ίδιες ομάδες απλά παίζαμε ενάντια στον εαυτό μας σε κάποιες στιγμές. Ήμασταν κακές ποιοτικές σε ορισμένες φάσεις αλλά το καλό είναι ότι ως ομάδα καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά και να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο» είπε η Μανωλίνα με την συμπαίκτρια της Μαριώτα να τονίζει:

Α Βραζιλίας, Φλουμινένσε - Σαπεκοένσε ώρα 02:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Ο στόχος και στο Αντίρριο είναι ίδιος αλλά να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στις Σπέτσες και όχι αυτή που είχαμε εδώ στο Ξυλόκαστρο. Το αποτέλεσμα όμως θέλουμε να είναι το ίδιο. Nα ευχαριστήσουμε το iBeach Volleyball Club και τον Κώστα Ταμπουρατζή, όπως επίσης και τους χορηγούς μας που μας υποστηρίζουν στη προσπάθεια που κάνουμε».

Κλείνοντας σχολίασαν την διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο: «Πολύ ωραία διοργάνωση σε έναν ιστορικό χώρο για το άθλημα και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να αγκαλιάζει το Ξυλόκαστρο το Beach Volley».

«Μένει η πίκρα, συνεχίζουμε»

Παρά την ήττα και την πίκρα της απώλειας της πρώτης θέσης, οι Δήμητρα Μαναβή και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου έδωσαν το σύνθημα για το χρυσό την επόμενη βδομάδα στο Αντίρριο.

«Μας μένει μία πίκρα, μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποια σημεία στο τάι μπρέικ. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο, βελτιωθήκαμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε» είπε η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Δήμητρα Μαναβή που αναφέρθηκε στο επόμενο Masters στο Αντίριο.

«Στόχος είναι πάλι να βρεθούμε στον τελικό και στο Αντίρριο αλλά αυτή την φορά να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία, η ατμόσφαιρα είναι πανέμορφη ειδικά το βράδυ που έχει πέσει ο ήλιος».

Τέλος δεν μπορούσαν οι δύο αθλήτριες να μην σχολιάσουν την διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο.

«Είναι πολύ καλό να γίνονται τέτοιου είδους διοργανώσεις με τόσο κόσμο, δίνει ώθηση και στους αθλητές, μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα