Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος στον τελικό των ανδρών

Gazzetta team
Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος στον τελικό των ανδρών

bet365

Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος είναι το ζευγάρι του τελικού των ανδρών στο Grand Slam του Ξυλοκάστρου και στις 21.00 θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο βάθρο.

Τη θέση τους στον τελικό του Grand Slam στο Ξυλόκαστρο εξασφάλισαν οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου που νίκησαν μετά από σχεδόν μία ώρα τους Γιώργο Καντιώτη, Ατάμ Τσαλικιάν με 2-1 (21-14, 19-21, 15-13) και θα διεκδικήσουν το βράδυ τον δεύτερο φετινό τους τίτλο στα Masters.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χιλή - Γερμανία αν ο Βάργκας ανοίξει το σκορ (21+).

«Ο στόχος μας είναι να παίζουμε σε τελικούς. Το βράδυ που θα έχει λιγότερη ζέστη, ελπίζω να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει και αν είμαστε καλύτεροι ας νικήσουμε. Ο Κοτσιλιάνος με τον Κωστόπουλο κάθε τουρνουά είναι και καλύτεροι, τους βοηθάνε και τα γήπεδα εδώ στο Ξυλόκαστρο και θεωρώ ότι θα είναι ένας τελικός χωρίς φαβορί» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Xylokastro2017 Papadimitriou

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Γιώργος Κοτσιλιάνος με τον Βασίλη Κωστόπουλο προκρίθηκαν για πρώτη φορά ως δίδυμο σε τελικό Masters, νικώντας με σχετικά ευκολία με 2-0 (21-12, 21-11) τους Νίκο Παπαγγελόπουλο, Αλέξανδρο Αριστόπουλο.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήγαν όλα καλά και προκριθήκαμε για πρώτη φορά στον τελικό. Φαβορί σίγουρα είναι ο Νιώπας με τον Παπαδημητρίου και εύχομαι να παιχτεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το βράδυ» τόνισε η Βασίλης Κωστόπουλος.

 

Τελευταία Νέα