Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά στη τετράδα του κυρίως ταμπλό

Gazzetta team
Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά στη τετράδα του κυρίως ταμπλό

bet365

Με τρεις νίκες χωρίς να χάσουν σετ προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Κύπριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μαριώτα Αγγελοπούλου, όπως επίσης μία θέση για την τετράδα του κυρίως ταμπλό των γυναικών του 1ου Masters κέρδισαν και οι Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά.

Στις εγκαταστάσεις του Kaiki Beach Bar ξεκίνησαν τις προσπάθειες του οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου νικώντας στην αρχή με 2-0 (21-8, 22-20) τις Καζάκου, Σαριδάκη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι τους πριν «μετακομίσουν» στο κεντρικό γήπεδο επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-19) των Ματιάδη, Μολδοβανίδη. Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην πλατεία Ποσειδωνίου επικράτησαν μετά από 40 λεπτά με 2-0 (23-21, 21-15) επί των Θεοδωρακέα, Κουμβάκη για να «κλείσουν» θέση στη τετράδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Καμερούν Χιλή (21+).

Η άλλη ομάδα του δεύτερου ημιτελικού που αποτελείται από τις Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά στο τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι στο κεντρικό γήπεδο νίκησαν με 2-0 (21-12, 21-17) τις Βλασερού, Φωκιανού γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες. Μάλιστα όπως δήλωσαν και στο volleyball.gr εκπροσωπούν σε αυτό το τουρνουά τις Σπέτσες, ευχαριστώντας τους για την φιλόξενη διαμονή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στην τετράδα του τουρνουά, ο στόχος μας ήταν αυτός. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, είχαμε πάει στο Open την προηγούμενη βδομάδα και δεν τα είχαμε καταφέρει, είχαμε βγει πέμπτες. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό, βλέπουμε ομάδες που είναι μαζί πολύ καιρό, νέες κοπέλες που προσπαθούν πολύ και θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο», είπε η Χριστίνα Πασιαλή και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η συμπαίκτρια της Ελεάννα Γεωργαντά:

«Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος οι Σπέτσες, όπως και οι εγκαταστάσεις. Είχε πολλά χρόνια να γίνει Masters σε τέτοιο μέρος. Ο κόσμος το στηρίζει, οι εξέδρες είναι γεμάτες, ενώ ό,τι ζητήσαμε το είχαμε. Εμείς προσωπικά ευχαριστούμε τις Σπέτσες γιατί τις εκπροσωπούμε μαζί με την Χριστίνα, όπως επίσης και το iBeach Volleyball Club που μας στηρίζει όπως και τον προπονητή μας Κώστα Ταμπουρατζή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα